FrontCore logo

Ny funksjonalitet knyttet til Instruktør Onboarding

av | mar 26, 2019 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

Fallgruver på vei til suksess
I februar lanserte vi Instruktør Onboardingen løsning knyttet til vår nye ressursplanleggingsmodul, der instruktørene kan logge seg på en egen FrontCore-profil og jobbe effektivt med kursene og oppgavene de har hos dere. 

Målet med Instruktør Onboarding er at instruktørene skal være effektive i sitt arbeid for dere, slik at dere kan levere kurs av høyere kvalitet og oppnå høyere kundetilfredshet. 

Nå lanserer vi enda mer funksjonalitet knyttet til Instruktør Onboarding: 

Oppmøteregistrering gjennom Instruktør Onboarding 

Oppmøteregistrering er nå blitt tilgjengelig gjennom Instruktør Onboarding for kunder som har både Ressursplanleggingsmodul for instruktører og Oppmøteregistrering 

Det betyr at kursinstruktøren kan stå i klasserommet og effektivt registrere deltakernes oppmøte gjennom Instruktør Onboarding med mobiltelefonen i hånden.  

Registrere oppmøte del 1

Registrere oppmøte del 2

NB: For at instruktøren skal få tilgang til oppmøteregistrering gjennom Instruktør Onboarding, må instruktøren kobles opp mot en bruker. Det gjøres ved å gå inn på Innstillinger -> Instruktør -> Endre instruktør -> Koble instruktør til bruker.  

Koble instruktør til en bruker

Kommentarer knyttet til kurssamlinger 

Nå kan du legge inn kommentarer knyttet til kurssamlinger på bedriftsinterne kurs. Kommentarene som legges inn vil bli synlig i planleggingskalenderen, i Instruktør Onboarding og i Google-kalenderen til instruktøren (dersom denne er tilkoblet). 

Dette er spesielt nyttig dersom du ønsker å formidle korte, samlingsbestemte beskjeder til kursinstruktøren. Se eksempelet under:  

Kalender kursinstruktør med kommentar

Begrenset innsyn for instruktører i oppmøteregistreringen 

Det er nå mulig å legge inn en begrensning som gjør at instruktørene dine kun kan se sine egne tildelte kurs i oppmøteregistreringenInstruktøren slipper da å forholde seg til andre kurs enn sine egne og risikoen for feilregistrering reduseres.   

Denne funksjonaliteten er tilgjengelig både for kunder med Ressursplanlegging av instruktører og for kunder med den enkle instruktørmodulen. Funksjonen forutsetter at du også har tilgang til Oppmøteregistrering.   

Også her  instruktøren være koblet opp mot en bruker. Funksjonaliteten kan skrus av og på for hver enkelt instruktør: 

Kun se tildelte kurs  

Har du enda ikke tilgang til Ressursplanlegging av instruktører med Instruktør Onboarding? Ta kontakt for mer informasjon eller book en demo for å løsningen live! 

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Del denne posten: 

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 2600 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 18 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Få unnagjort oppgavene dine med Sjekklistemal for Kurs

Få unnagjort oppgavene dine med Sjekklistemal for Kurs

Tjenester

Få mer tid til verdiskaping

Automatisér rutineoppgaver og effektiviser kurshverdagen med Kursadministrasjon fra FrontCore.

Ikke kast bort mer tid

Kom i gang med effektiv ressursplanlegging og Instruktør Onboarding allerede i dag.

Klokkeikon blå

Forfatter: Eline Hagene

Forfatter: Eline Hagene

Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere og opplæringsansvarlige med å oppnå en mer effektiv og lønnsom hverdag. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøskolen BI og er Inbound-sertifisert gjennom HubSpot Academy. Besøk Elines LinkedIn-profil her.

Relaterte artikler