FrontCore logo

Ressursbibliotek

I FrontCore sitt ressursbibliotek får du tilgang til et variert utvalg av gratis, nyttige og inspirerende ressurser! Vårt ressursbibliotek er et enestående online base hvor du kan oppdage verdifulle ressurser innen ulike emner og fagområder vi spesialiserer oss i. Enten du ønsker å lære deg noe nytt eller trenger maler som støtter deg som profesjonell i din bransje, har vi samlet nyttig innhold til deg. Utforsk vårt ressursbiblioteket i dag og finn nedlastbart innhold som er tilgjengelig for alle.

 

Hvordan lage et vellykket nettbasert kurs

Dersom du ønsker å skape et nettbasert kurs som ikke bare fanger oppmerksomheten til deltakerne, men hvor de også sitter igjen med god erfaring, anbefaler vi å laste ned vår guide om hvordan du kan lage et nettkurs deltakerne dine vil huske lenge. Vår gratis guide tar deg gjennom trinnene for å designe et nettkurs som skiller seg ut fra mengden, og gir deltakerne en minneverdig opplevelse.

The changing training industry: Megatrends and opportunities

Ulike bransjer og industrier er stadig i endring og dette gjelder også kursbransjen. Store trender har i flere år transformert både vår livstil og læringsmetoder. I dette webinaret utforsker vi hvordan store trender påvirker opplæringsbransjen, samt hvordan du som formidler kan dra nytte av de nye mulighetene disse trendene skaper.

Sjekkliste mal for kurs og arrangementer

Vi har laget en sjekklistemal for deg som ønsker å øke kundetilfredsheten ved å alltid sørge for at alle viktige oppgaver blir utført tidsnok med oversiktlige sjekklister for kurs. Du kan bruke denne sjekklisten som en støttespiller for å jobbe effektivt med alle oppgavene knyttet til kursene dine. Du trenger aldri å tenke over om du har glemt noen detaljer og heller sørge for at alle deltakere opplever en sømløs opplevelse.

Excel-mal: Deltakerliste til kurs

Planlegger du å arrangere et kurs og trenger en nøye organisert deltakerliste? Vår Excel-mal gir deg akkurat det du trenger for å holde oversikt over deltakerne dine på en enkel og effektiv måte. Vi har utarbeidet en omfattende liste med kolonner der du kan registrere all nødvendig informasjon om deltakerne, inkludert praktiske avkrysningsbokser og nedtrekksmenyer. I tillegg har vi inkludert spesifikke kolonner som gjør det enkelt å holde styr på betalingene. Med vår mal er det enkelt å sikre en smidig og oversiktlig oppfølging av deltakerne gjennom hele arrangementet.

117 eksempelspørsmål til kursevalueringer

I løpet av over 20 års samarbeid med kurstilbydere har vi samlet flere effektive spørsmål som vil hjelpe deg med å samle verdifulle tilbakemeldinger på kursene dine. Det gjelder å stille de riktige spørsmålene som vil gi deg konstruktive svar og innsikt i hvordan du kan forbedre kvaliteten på kursene dine. Last ned vårt hefte i dag og få tilgang på 117 unike spørsmål du kan og bør stille kursdeltakerne dine.