Lag din egen sjekkliste i Excel!

Trenger du en mal for å lage sjekkliste til ditt kurs, arrangement eller foredrag?

Få tilsendt vår enkle excel-mal som er tilpasset kursdrift, foredrag og arrangementer!


For å kunne sende deg denne excel-malen på e-post, behandler vi informasjonen du oppgir i skjemaet under. Les mer om vår databehandling i FrontCore's 
personvernerklæring.

Sjekkliste-excel-kurs-arrangementer

Er det vanskelig å alltid huske på alt? Last ned sjekklistemalen vår!

Vi i FrontCore vet at kurstilbydere, foredragsholdere og arrangører har mye å tenke på. Det er mye som skal plass både før, under og i etterkant av et kurs/arrangement/foredrag. Bruk en sjekkliste spesielt uformet for kurs, arrangementer og foredrag for å sørge for at du leverer den kvaliteten som du har lovt dine deltakere å levere!


 


 

.

Få oversikt
Ha oversikt over fremgangen i arbeidet med sjekklistepunkter med muligheter for avkrysning og statusfelt for fullføring. Fordel ansvarsområder og sett frister.
Image
Del malen i skyen
Samarbeid med andre uansett hvor du er ved å laste malen opp i skyen. Del sjekklisten med andre som også er ansvarlig for sjekklistepunkter.

Vanlige spørsmål

Hvorfor må jeg fylle ut informasjonen som blir forespurt?

Vi vil alltid sørge for at din personlige informasjon er trygg. Vi ber om din informasjon i bytte mot en verdifull ressurs for å (1) forbedre din brukeropplevelse ved å tilpasse FrontCore's innhold til dine behov, (2) sende informasjon du har bedt om til deg via e-post, (3) sende deg markedsføringskommunikasjon som du har takket ja til. Les mer om vår personvernpolicy her.

Er dette virkelig gratis?
 
 
Absolutt! Vi i FrontCore ønsker å dele av vår kunnskap slik at andre kan dra nytte av den. Tenk gjerne på oss neste gang du har spørsmål knyttet til kursdrift, kursadministrasjon og markefsøring av kurs.
Last ned. Tilpass. Bruk.
Last ned malen og gjør tilpasninger slik at den passer ditt kurs/arrangement/foredrag. Fyll ut sjekklisten, oppdater den underveis i arbeidet og lever kvalitet til dine deltakere!
Kom i gang med sjekklisten din i dag
Få din sjekklistemal i dag og oppnå en mer oversiktlig kurshverdag!
FrontCore AS ©. All rights reserved.