FrontCore logo

Suksesshistorier fra våre kunder: Se hvordan vi gjør en forskjell

I over 20 år har FrontCore samarbeidet med flere tusen kurstilbydere i et bredt spekter av industrier. På denne siden kan du se hva våre kunder synes om oss.

Kursadministrasjon av en annen verden

«Etter at vi gikk over til FrontCore har vår kursadministrasjon blitt av en annen verden. Vi gikk fra å trøble med Excel-lister og påmeldinger via e-post til kursadministrasjon som går som en drøm.

FrontCore er koblet opp mot vår hjemmeside der våre besøkende ser en oversikt over vårt kurstilbud og melder seg på. I FrontCore er det enkelt å opprette nye kurs som skal vises i oversikten, påmeldingene går direkte inn i systemet, og vi sender e-post og sms til deltakerne via systemet. Vi er en veldig fornøyd kunde!»

Om OBI

OBI er opplæringskontoret for byggfagene i Trøndelag. De håndterer all organisering og administrasjon av lærlingeordningen og følger lærlinger helt frem til fag-/svennebrev. Gjennom tett samarbeid med bedrifter, skoler og det offentlige sørger OBI for økt rekruttering til hele 22 fagområder.

Kursadministrasjon på hvit PC

Liv Grindberg

Fagansvarlig kontor og økonomi, OBI

Kursadministrasjon på hvit PC

Oddbjørn Granlund

Leder for Ramirentskolen, Ramirent Norge

Den perfekte løsningen for oss

«FrontCore er et brukervennlig og oversiktlig system. Her får vi alt i én løsning, og mange tilpasningsmuligheter. Layouten er enkel og lett å forstå, med et ikke-overveldende innhold.

Vår kundekontakt er tilgjengelig og svarer på eventuelle spørsmål eller hjelper oss med tilpasninger vi ønsker veldig raskt. FrontCore er også raskt ute med å informere om nye muligheter og moduler i systemet som vil gjøre kursadministrasjonen vår enda enklere.

For oss passer denne løsningen perfekt. Vi vil anbefale FrontCore som system for kursadministrasjon!»

Om Ramirentskolen

Ramirentskolen er en sertifisert opplæringsbedrift som gjennom lang erfaring og høy faglig kompetanse gir kursdeltakere nødvendig opplæring og trygghet i bruk av forskjellige arbeids- og verneutstyr. Stillaskurs, fallsikring, personløfterkurs og truckførerkurs er eksempler på kurs som Ramirentskolen leverer. Ramirent har en rekke avdelinger over hele Norge.

Ikke bare for klasseromskurs

«NooA er en nettskole med over 100 forskjellige kurs og studier. Vi har ingen klasserom, men deltakere over hele landet. De bestemmer selv når de vil begynne på våre kurs og hvor lenge de ønsker å holde på.

Mange kursleverandører ønsker å fokusere på hvor og når kursene deres tilbys, mens NooAs kurs er tilgjengelige over alt – hele tiden. Vi har hatt en løpende og god dialog med FrontCore om dette og opplever at de forstår våre behov og følger oss opp med konstruktive forslag.»

Om NooA

NooA er en nordisk nettskole som tilbyr fleksibel og rimelig nettbasert utdanning med høy kvalitet. Skolen har vært offentlig godkjent som nettskole siden høsten 2012 og har i dag brukere i over 50 land.
Kursadministrasjon på hvit PC

Morten Flate Paulsen

Professor i nettbasert utdanning og daglig leder, NooA

administrerer kurs i FrontCore

års erfaring som partner for kurstilbydere

nye FrontCore-kunder i løpet av i 2018

«I vårt arbeid for å nå kundene er FrontCore en svært viktig samarbeidspartner. Vår erfaring med FrontCore er de aller beste. Selskapet og deres ansatte er innovative og flinke, og de hjelper oss hver dag med å finne nye kunder.»

Tom Solsad

Økonomi- og administrasjonssjef, AOF Norge

«Etter at vi valgte FrontCore har hverdagen blitt betydelig forenklet. Ved innlogging på morgenen har vi med ett klikk full oversikt over alle kurs og deltakere. I tillegg har det blitt mye enklere å kommunisere effektivt med deltakerne våre gjennom FrontCore-løsningen.»

Kristi Eidal Olsen

Norsk Rørsenter

«Vår kundekontakt har på en elegant måte guidet oss gjennom opplæringen, og svarer på alle spørsmål så raskt hun kan. Er ikke vår kontakt tilgjengelig, har vi alltid fått tak i en kundeveileder på telefon som har hjulpet oss. Når man sitter og jobber med FrontCore og har satt av tid i arbeidshverdagen, er det verdifullt å få svar der og da på hvordan en utfordring kan løses.»

Cathrine Jørstad

Ikess Norge

«FrontCore er en pålitelig og fleksibel leverandør med ansatte som alltid yter god service. Det er en glede å samarbeide med dem.»

Karine Knoph

Teamleder IKT Kurs & Kompetanse, UiS

«Først vil jeg bare takke for en slik god service dere har vist oss. Madelen og dere har vært en glimrende støttepartner når vi har skulle orientert oss i systemet deres, og fått det implementert i våre daglige rutiner.»

Ørjan H.H. Vøllestad

Andøya Space Center

Se selv om løsningen passer dine behov

Har du en suksesshistorie?

Vi vil gjerne høre mer om hvordan FrontCore har hjulpet kursvirksomheten din med å nå sine mål. Send oss din historie på [email protected].