FrontCore logo

Hvorfor velge FrontCore?

kurstilbydere benytter seg av FrontCore's løsninger

%

av tiden du i dag bruker på kursadministrative oppgaver kan bespares med FrontCore

nye FrontCore-kunder har valgt oss siden 2018

«FrontCore er en pålitelig og fleksibel leverandør med ansatte som alltid yter god service. Det er en glede å samarbeide med dem.»

Karine Knoph

Teamleder IKT Kurs & Kompetanse, UiS

«Etter at vi valgte FrontCore har hverdagen blitt betydelig forenklet. Ved innlogging på morgenen har vi med ett klikk full oversikt over alle kurs og deltakere. I tillegg har det blitt mye enklere å kommunisere effektivt med deltakerne våre gjennom FrontCore-løsningen.»

Kristi Eidal Olsen

Norsk Rørsenter

«För oss har användningen av FrontCore varit en mycket stor skillnad. Med FrontCore har vi väsentligt minskat vårt manuella arbete och nu är allt som det ska vara.»

Jan-Åke Johansson

Eier, Projekthydraulik Sverige

«Etter at vi gikk over til FrontCore har vår kursadministrasjon blitt av en annen verden. Vi gikk fra å trøble med Excel-lister og påmeldinger via e-post til kursadministrasjon som går som en drøm.»

Liv Grindberg

Fagansvarlig kontor og økonomi, OBI

«I vårt arbeid for å nå kundene er FrontCore en svært viktig samarbeidspartner. Vår erfaring med FrontCore er de aller beste. Selskapet og deres ansatte er innovative og flinke, og de hjelper oss hver dag med å finne nye kunder.»

Tom Solstad

Økonomi- og administrasjonssjef, AOF Norge

Fokus på innovasjon

Utviklet i samarbeid med kurstilbydere

100% dedikert til skyen

21 års erfaring

Drives av kundesuksess

Fingeren på pulsen i markedet

Mer effektiv drift

Vi frigjør din verdifulle tid gjennom å redusere tidsbruken på kursadministrative oppgaver. Slik får du mer tid til verdiskapende aktiviteter.

Høyere inntekter

Vi skaper bedre omsetning gjennom høyere antall deltakere som kommer på kursene dine gjennom våre markedsføringstjenester.

Se selv om FrontCore passer dine behov