FrontCore logo

FrontCore Integrasjoner

Integrer FrontCore med dine andre favorittsystemer. 

Si hei til effektivitet og farvel til dobbelpunching

Ved å kombinere ulike «Best-of-breed»-systemer vil du kunne få det beste fra alle verdener.

Ved hjelp av vårt API kan du enkelt utveksle nøkkelinformasjon på tvers av systemer uten å måtte taste inn samme informasjon gjentatte ganger.

Se hvilke systemer FrontCore kan integreres med i oversikten nedenfor.

 

 

Integrasjoner

Dette er systemene du i dag kan koble opp mot din FrontCore-løsning.

Zapier

Knytt FrontCore opp mot alle favorittapplikasjoner helt uten å kode. Med Zapier kan du flytte informasjon automatisk på tvers av over 2000 applikasjoner. Les mer her.

HubSpot

HubSpot, en ledende CRM, integreres enkelt med FrontCore for effektiv kundedatahåndtering og optimaliserte salg- og markedsføringsprosesser. Les mer her.

Moodle LMS

Lag engasjerende nettkurs i verdens mest populære LMS, Moodle, og administrer dem effektivt i FrontCore. Les om FrontCore-Moodle-integrasjonen her.

SuperOffice FrontCore integrasjon

SuperOffice

Med SuperOffice CRM blir det enkelt å bygge gode og sterke relasjoner til kundene dine. Supert for deg som tilbyr kurs til bedriftskunder. Lær mer om SuperOffice her.

Xledger FrontCore integrasjon

Xledger

Xledger er et komplett, skybasert ERP-system som gir deg full kontroll over bedriften din. Bruk FrontCore til kursene dine og Xledger til resten. Så enkelt kan det bli. Lær mer om Xledger her.

Upskill FrontCore integrasjon

Upskill

Bygg og lever kurs effektivt på nett med Learning Management systemet Upskill og administrere kursene like effektivt med FrontCore. Lær mer om Upskill LMS her

Egenutviklet system

Har virksomheten din et egenutviklet system som dere ønsker å integrere med FrontCore? Fortvil ikke. Vi er kundeorienterte og elsker utfordringer. Ta kontakt med oss her, så ser vi hvordan det kan løses!

Gmail integrasjon med FrontCore

G-mail kalender

Med integrasjon mot dine instruktørers personlig kalendre i G-Mail blir det superenkelt å booke inn instruktører til å lede kursene dine. Les mer om ressursplanlegging av instruktører her

Andre systemer

Gjennom vårt API er alt lagt til rette for å du skal kunne integrere FrontCore med systemer vi i dag ikke allerede er integrert mot. Ta kontakt her, så finner vi ut om vi kan dele data med ditt favorittsystem.

SendRegning

Norges ledende nettbaserte fakturasystem, SendRegning, gjør fakturering av kurs enkelt like enkelt som FrontCore gjør kurs enkelt å administrere. Les mer om SendRegning her.

Fortnox

Fortnox er en plattform for fullstendig økonomiadministrasjon. Overfør ordregrunnlag fra FrontCore inn i Fortnox slik at du enkelt kan fakturere kundene dine der. 

Thinkific

Lag og selg nettbaserte kurs med den kraftfulle LMS-plattformen Thinkific. Plattformen blir brukt i over 190 land og har levert over 100 millioner kurs. 

Visma.net

Visma.net gjør ikke bare faktureringen av kurs enklere, men lar deg også samle alle de finansielle prosessene i din kursvirksomhet på ett sted. Les mer om produktene til Visma her.

PowerOffice Go

PowerOffice Go er en topprangert regnskapsløsning. Integrer med FrontCore for sømløs kursadministrasjon og enkel fakturering direkte i PowerOffice. Les mer her.

Kombinér dine "Best-of-Breed"-favoritter

FrontCore jobber kontinuerlig for å tilfredsstille de tøffe kravene den profesjonelle brukeren har til funksjonalitet og brukervennlighet. Vårt langsiktige mål er at du skal kunne finne og integrere de beste systemene fra andre kategorier og nisjer med ditt Best-of-breed-system for kursadministrasjon – Nemlig FrontCore.

 

Finner du ikke integrasjonen du leter etter? Ta kontakt gjerne kontakt med oss her.

«Kundeservicen hos FrontCore er fantastisk, og evnen til å hjelpe og tilpasse seg våre behov er fabelaktig!»

– Frank Sæthre, Kursleder hos Langset Rope Access AS

 

Klar for å komme i gang?