FrontCore Integrasjoner

Utforsk og finn integrasjoner mot andre løsninger som du bruker hver dag.

Si hei til effektivitet og farvel til dobbelpunching

Ved å kombinere ulike «Best-of-breed»-systemer vil du kunne få det beste fra alle verdener.

Våre API-integrasjoner gjør at du enkelt kan utveksle nøkkelinformasjon på tvers av systemer uten å måtte taste inn samme informasjon gjentatte ganger.

Se hvilke systemer vi har integrasjoner med i oversikten nedenfor.

 

 

Integrasjoner

Dette er systemene du i dag kan koble opp mot din FrontCore-løsning.

SendRegning

SendRegning, Norges ledende nettbaserte fakturasystem, gjør fakturering av kurs enkelt. Velg mellom utsendelse av enkeltregninger eller masseutsendelser.

Hva er SendRegning?

SendRegning er Norges ledende nettbaserte fakturasystem. De tilbyr et komplett fakturasystem for små og store bedrifter. Systemet har ingen oppstartsavgift eller løpende abonnementsavgifter. Du kan lese mer om tjenestene SendRegning tilbyr her.

Visma.net

Visma.net gjør ikke bare faktureringen av kurs enklere, men lar deg også samle alle de finansielle prosessene i din kursvirksomhet på ett sted.

Hva er Visma.net?

Visma.net er et nettbasert forretningssystem, som blant annet inneholder kraftfulle økonomiløsninger som standardiserer og automatiserer de finansielle prosessene i din kursvirksomhet. Løsningen gir deg full kontroll på faktureringsprosessen og mer til. Les mer om produktene til Visma her.

Egenutviklet system

Har virksomheten din et egetutviklet system som dere ønsker å integrere med FrontCore? Fortvil ikke. Ta kontakt, så ser vi hvordan det kan løses!

Hvordan tar jeg kontakt?

Har du spørsmål ang. integrasjoner kan bruke skjemaet du finner her, eller sende en epost til [email protected]

Dersom du ønsker å se FrontCore-løsningen gjennom live skjermdeling, kan du booke en demo med en av våre produkteksperter her.

Kombinér dine "Best-of-Breed"-favoritter

FrontCore jobber kontinuerlig for å tilfredsstille de tøffe kravene den profesjonelle brukeren har til funksjonalitet og brukervennlighet. Vårt langsiktige mål er at du skal kunne finne og integrere de beste systemene fra andre kategorier og nisjer med ditt Best-of-breed-system for kursadministrasjon – Nemlig FrontCore.

 

Finner du ikke integrasjonen du leter etter? Ta kontakt gjerne kontakt med oss her.

«Kundeservicen hos FrontCore er fantastisk, og evnen til å hjelpe og tilpasse seg våre behov er fabelaktig!»

– Frank Sæthre, Kursleder hos Langset Rope Access AS

Klar for å komme i gang?