FrontCore logo

Priser

Våre mest Populære Pakker

Priser

Våre mest Populære Pakker

Priser

Våre mest Populære Pakker

  • Alt i Enterprise, samt..
  • Valutamodul
  • Multinasjonal språk templates
  • Multinasjonal betalingsløsning
  • Enterprise dashboard

Usikker på hvilken pakke du skal velge?

Vanlige Spørsmål

Er det mulig å kjøpe en pakke og legge til en modul fra en annen pakke?

Ja. I tillegg til pakkene våre, tilbyr vi våre moduler til enhetspris. Kontakt vår salgsavdeling for å sette sammen en løsning som passer din virksomhet.

Vi er en liten bedrift. Må vi betale fullpris?

Vi er her for å hjelpe dere med å vokse lønnsomt. Derfor har vi et eget SMB-program. Kontakt vår salgsavdeling for å finne ut om din virksomhet kvalifiserer til å få vår SMB-rabatt.

Kreves det en oppstartsinvestering for å komme i gang?

Alle nye kunder må investere i oppstartsservice for å komme ordentlig i gang med FrontCore’s løsninger. Dette inkluderer både opplæring og konfigurasjon av løsningen.

Å velge FrontCore handler nemlig om mye mer enn å benytte seg av funksjonalitet for å få det kursadministrative arbeidet unnagjort; det handler om å frigjøre tid til verdiskapende arbeid og om å vokse lønnsomt. Og det er mye enklere å få til med støtte fra vår kundeservice.

Prisen på oppstartsinvesteringen vil variere avhengig av pakkevalg og omsetning. Ta kontakt med salg for å avklare hva som er nødvendig for din virksomhet.

Jeg ønsker å kjøpe markedsføring på Kursguiden.no også. Hvilken pakke inngår det i?

Markedsføring på Kursguiden.no er et annet produkt som selges i separate pakker. Ta kontakt for å finne ut hvor mye markedsføring på Kursguiden.no vil koste for deg. 

Hva inngår egentlig i modulene som følger med de ulike pakkene?

Vår kursadministrative løsning er svært funksjonsrik. For å få en oversikt over funksjonaliteten i de modulene som er relevant for deg, anbefaler vi at du booker en demo med en av våre produkteksperter.

Jeg er usikker på hvilken pakke som er riktig for meg. Hva gjør jeg?

Våre produkteksperter hjelper deg gjerne med å kartlegge hvilke behov du har og hvilke FrontCore-moduler som vil løse utfordringene dine. Finn ut hvilken pakke som passer deg ved å booke en demo i dag.

Har du fortsatt spørsmål?

Kundelogo Toyota
Kundelogo UiS
Kundelogo Babygruppen
Kundelogo Confex

«For oss har bruken av FrontCore utgjort en svært stor forskjell. Tidligere brukte vi mye tid på manuelle prosesser. Når en kunde ringte for å melde seg på kurs, skrev vi ned bestillingen på papir og lagret papirene i permer. Bekreftelse for påmelding måtte vi sende ut manuelt på e-post. Med FrontCore har vi redusert vårt manuelle arbeid betraktelig og nå er alt slik det burde være.»

– Jan-Åke Johansson, eier projekthydraulik

Har du fortsatt spørsmål om hvordan FrontCore kan hjelpe din virksomhet?