FrontCore logo

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne med å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Kontakt salgsavdelingen

Vår salgsavdeling har over 19 års erfaring med å hjelpe kurstilbydere med å øke sin omsetning og å få enda mer ut av sin kursvirksomhet. Kom i kontakt med en av våre produkteksperter ved å fylle ut dette skjemaet.

Book en demo

Har du lyst til å se FrontCore’s produkter gjennom live skjermdeling? Da kan du booke en demo med en av våre produkteksperter.

Kontakt kundeservice

Er du allerede en av våre fantastiske kunder? Vårt kundesenter er klare til å hjelpe deg. Kom i kontakt med kundesenteret vårt gjennom dette skjemaet, ring oss på 232 27 200 eller send en e-post til [email protected].

Tre enkle måter å komme i kontakt med oss

✉️ E-post: [email protected]

📞 Telefon: 232 27 200

Telefonen er åpen mellom 09-15 man-fre.

📍 Adresse: Olaf Helsets vei 5, 0694 OSLO

📢 Oppdatering om kundestøtte i juli:

Vennligst merk at vår tilgjengelighet for kundestøtte vil være redusert i løpet av de første tre ukene i juli (uke 27, 28 og 29). Mens hasterforespørsler vil bli håndtert løpende, vil vårt kundestøtteteam ha begrenset kapasitet.

I denne perioden vil telefonlinjene våre være midlertidig stengt. Du kan imidlertid fortsatt kontakte oss via e-post for hjelp. Vi setter pris på forståelsen din og beklager eventuelle ulemper dette medfører.

 

Jana fra kundesenteret

Vanlige spørsmål

Det er ikke umulig at noen har lurt på det samme før deg. Sjekk ut våre FAQ-sider for å få svar på ofte stilte spørsmål.