FrontCore logo
Blikkfanger

Fremtidens e-læringsløsning er her: Bli med og test pre-lanseringsversjonen

av | sep 18, 2023 | Kunngjøringer

Et skjermbilde av FrontCore e-læringsplattform (LMS) som er blurret ut med en åpnet nøkkellås foran

Hei alle kurs- og opplæringsentusiaster! Velkommen til det aller første banebrytende øyeblikket fra FrontCore Labs, der vi jobber med å gjøre teknologi like enkelt og gøy som å sykle i en nedoverbakke. Mange av dere har i mange år vært store tilhengere av våre systemer for kursadministrasjon. Nå tar vi et skritt videre. Gjør deg klar for å møte vårt helt nye system for e-læring (LMS).

 

Hvem passer dette for?

Denne e-læringsplattformen passer ikke bare for noen; den er bygget for alle! Enten du er en privatperson, kommersiell kursleverandør, en del av en utdanningsinstitusjon, driver med opplæring i næringslivet, eller til og med i offentlig sektor og ideelle organisasjoner, kan dette systemet være det du trenger for å oppnå suksess med e-læringen din.

Et bredt utvalg av mennesker i ulike yrker som står foran en PC-skjerm som viser FrontCore LMS

Hvorfor en ny e-læringsplattform? Fordi vi tenker annerledes!

Du lurer kanskje på, «Hvorfor en ny e-læringsplattform? Det finnes jo allerede flere andre.» Vel, vi skaper ikke bare en ny plattform for e-læring; vi ønsker å revolusjonere e-læringslandskapet. Vårt komplette system vil bestå av en dynamisk duo som kombinerer en splitter ny e-læringsplattform (LMS)  og et velkjent system for kursadministrasjon (TMS), noe som gjør det til en komplett løsning for alle dine kurs- og opplæringsbehov. Dette er det komplette kurs- og læringssystemet du har vært på utkikk etter.

Men det er mer! Vi utvikler nemlig en rekke spennende AI-funksjoner som vil ta din opplevelse med e-læringsdesign fra god til ekstraordinær. Og her er det beste: Vi bygger dette systemet med maksimal læringsretensjon og gode læringsresultater i tankene. Dette er nemlig ikke bare et system for kursleverandører; det er også optimalisert for de som skal lære. Vi ønsker at alle skal nyte kunnskapsdelingsreisen. Systemet skal tross alt reflektere den langvarige FrontCore-misjonen: Å bidra til personlig og profesjonell vekst for alle.

Smugtitt: Hva skjer i e-læringssystemet?

Vi lanserer ikke bare en e-læringsplattform; vi lanserer din fremtidige lekeplass for e-læring. Mens vår forhåndslansering fokuserer på de grunnleggende funksjonene, har vi et veikart som er like spennende som et eventyrlig skattekart. Utviklingen fremover vil fokusere på AI og maksimal læringsretensjon for å gjøre eksepsjonelt gode læringsresultater mulige.

Men vi trenger din hjelp! Dine innspill er nemlig superviktig for oss; for vi ønsker jo å bygge et system som du ikke bare vil nyte å bruke, men som også vil møte dine spesifikke behov.

Og for å kunne ytre dine innspill og gi tilbakemeldinger, trenger du å teste prelanseringsversjonen av systemet. Og det kan du gjøre allerede nå.

Tidslinje for E-læringssystemet (LMS) som viser prelanering, lansering og nye funksjoner i fremtiden, med en rakett som viser at vi er på prelansering nå

Tidslinje: Gjør deg klar til å klikke ‘Start’

Du kan begynne å teste forhåndslanseringsversjonen av systemet allerede nå (bare klikk her)! Men spenn deg fast, for vi planlegger produktlansering fra midten til slutten av oktober. Og gjett hva? Selv etter produktlansering er ikke systemet ferdig. Vi vil rulle ut funksjoner på en løpende basis – for alltid. Jo raskere du tester, jo raskere kan vi rulle ut flere og mer spennende funksjoner som du kan utforske frem til, og etter, produktlansering. Bli med og forme systemet fra start her nå.

Teksten

Kom i gang: Ditt e-læringsløft starter her

Klar for å hoppe ombord? Start gratis testing av prelanseringsversjonen her og bli en del av reisen mot en revolusjonerende e-læringsplattform. Og ikke glem å spre ordet. Sharing is caring, tross alt!

 

Flere ressurser 📚

For mer info og oppdateringer om produktfunksjoner, følg oss på LinkedIn her og meld deg på nyhetsbrevet vårt gjennom skjemaet i sidefeltet 👉

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Eline Hagene

Eline Hagene

Senior Marketing Manager

Relaterte artikler

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *