FrontCore logo
Blikkfanger

Ta e-læringen til nye høyder med FrontCores nylanserte e-læringsløsning

av | jan 23, 2024 | Kunngjøringer, Kurs på nett

Skjermbilde av FrontCore LMS med taggen

Vi er stolte av å kunngjøre den offisielle lanseringen av FrontCores nye e-læringsplattform (LMS), en plattform laget for alle som ønsker å tilby e-læring. Enten du er en kommersiell kursleverandør, jobber i en utdanningsinstitusjon, i privat eller offentlig sektor eller bare er en privatperson som ønsker å dele kunnskapen din: Vårt LMS er skreddersydd for å møte dine behov. Systemet er bygget for å gjøre e-læring tilgjengelig, håndterbart og effektivt for alle.

 

Fra forhåndslansering til offisiell utgivelse

Vi har i over 20 år samarbeidet med flere tusen kurs- og opplæringstilbydere, og det har derfor vært naturlig for oss at vår reise til lansering har blitt sterkt formet av innsikt og tilbakemeldinger fra brukerne våre – Helt fra idéfasen til prelansering og nå til lansering. De siste månedene har vi brukt på å finpusse FrontCore LMS til en plattform som prioriterer brukervennlighet og effektiv læringstyring. I neste avsnitt introduserer vi deg for noen av funksjonene du allerede i dag kan finne i systemet.

Nøkkelfunksjoner i FrontCore LMS

  • Brukervennlig grensesnitt: Vi har fokusert på å skape en intuitiv opplevelse, noe som gjør det enklere for kurs- og opplæringstilbydere og deltakere å navigere og bruke plattformen.
  • Integrert kurs- og e-læringssystem: LMSet integreres sømløst med våre andre løsninger: FrontCore kursadministrasjon, online påmeldingsløsning og markedsføringsplattformen Kursguiden.no. Resultatet er en helhetlig løsning for å håndtere alt fra oppmøtebaserte kurs til selvstyrt e-læring i løsninger fra en og samme leveandør.
  • Praktiske verktøy for effektiv læring: Den nye e-læringsplattformen inkluderer essensielle verktøy som videolæring og en omfattende tekst- og bildeeditor, designet for å støtte ulike læringsstiler. Besøk produktsiden her for å se mer spesifikke funksjonsbeskrivelser.
  • AI-forsterkede funksjoner: Selv om vi fortsatt er i en tidlig fase av produktet, gir våre AI-drevne verktøy, som automatisk testgenerering, et innblikk vårt i LMS’ fremtidige potensial.
  • Kontinuerlig forbedring: Selv om vi er stolte av lanseringen vår, ser vi på den som bare begynnelsen. Vi er forpliktet til kontinuerlig utvikling, med nye funksjoner og forbedringer i tiden som kommer fremover.

 

Hvem kan dra nytte av FrontCore LMS?

Vårt LMS er designet for et bredt spekter av brukere. Enten du er en uavhengig kursleverandør, en del av en utdanningsinstitusjon, en del av privat, offentlig eller ideell sektor, eller kanskje til og med bare er en privatperson som ønsker å dele kunnskapen din, er FrontCore LMS utstyrt for å støtte dine e-læringsbehov. Systemet er spesielt gunstig for kommersielle kurs- og opplæringsleverandører, og tilbyr verktøy og funksjoner som strømlinjeformer e-læringsprosessen. Våre kommende forretningsutviklende e-læringsverktøy vil også være spesielt gunstig for denne brukergruppen.

Vi forstår også at hver gruppe har ulike økonomiske forutsetninger. Derfor tilbyr vi en rekke forskjellige planer med tilpassede priser. Enten du er en liten oppstartsvirksomhet, et stort foretak, eller noe midt imellom, har vi en prisplan som passer ditt budsjett og skalerer med veksten din.

Et bredt utvalg av mennesker i ulike yrker som står foran en PC-skjerm som viser FrontCore LMS

 

Ekte tilbakemeldinger, ekte innvirkning

Hos FrontCore verdsetter vi tilbakemeldinger og erfaringer fra brukerne våre. Nedenfor kan du lese et sitat vi fikk fra en bruker som deltok i testingen av e-læringsløsningens forhåndslanseringsfase, samt flere fra langvarige kunder som har brukt vår løsning for kursadministrasjon. Disse sitatene gir et innblikk i den reelle innvirkningen og tilfredsheten våre produkter og team bringer til ulike kurs- og opplæringsmiljøer.

 

Forhåndslanseringsopplevelse:

«Enkelt og veldig greit. Knallbra jobbet av FrontCore!»

– Trine Øfsti Bråten, Diameta

 

Fra våre langsiktige kunder:

«FrontCore er en pålitelig og fleksibel leverandør med ansatte som alltid yter god service. Det er en glede å samarbeide med dem.»

– Karine Knoph, Teamleder IKT Kurs & Kompetanse, UiS

 

«Etter at vi valgte FrontCore har hverdagen blitt betydelig forenklet. Ved innlogging på morgenen har vi med ett klikk full oversikt over alle kurs og deltakere. I tillegg har det blitt mye enklere å kommunisere effektivt med deltakerne våre gjennom FrontCore-løsningen.»

– Kristi Eidal Olsen, Norsk Rørsenter

 

«FrontCore er et brukervennlig og oversiktlig system. Her får vi alt i én løsning, og mange tilpasningsmuligheter. Layouten er enkel og lett å forstå, med et ikke-overveldende innhold.”

– Oddbjørn Granlund, Leder for Raminent Skolen Norge

New call-to-action

Prøv FrontCore LMS helt gratis

Nå inviterer vi deg til å oppleve FrontCore LMS selv. Registrer deg for en gratis prøveperiode og utforsk hvordan vår plattform kan effektivisere dine e-læringsaktiviteter.

 

Vi verdsetter din tilbakemelding

Dine meninger og innspill er avgjørende for oss. Når du utforsker FrontCores e-læringsløsning, del gjerne dine tanker og forslag til forbedringer gjennom tilbakemeldingsknappen i systemet. Dine tilbakemeldinger vil veilede oss i å forbedre plattformen for bedre å dekke dine behov.

 

Bli med på e-læringens fremtid

Lanseringen av FrontCore LMS representerer et viktig skritt i vårt mål om å tilby praktiske, brukervennlige løsninger for kurs og opplæring. Vi er begeistret for å nå kunne tilby en plattform som møter de umiddelbare behovene til de som ønsker å tilby e-læring, og ser frem til å utvikle systemet videre sammen med deres tilbakemeldinger.

Klar for å ta en titt selv? Utforsk den nye FrontCore LMS gratis i dag og bli med oss i å forme fremtiden for e-læring.

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Eline Hagene

Eline Hagene

Senior Marketing Manager

Relaterte artikler

Hvordan holde en medarbeidersamtale?

Lær hvordan du holder en effektiv medarbeidersamtale! Utforsk tips til forberedelse, gjennomføring og oppfølging, samt spørsmål du kan stille for å styrke kommunikasjon og engasjement. Gjør samtalene dine meningsfulle og få bedre resultater!

les mer

Hvordan finne målgruppen din?

Lær hvordan du identifiserer målgruppen din for bedre markedsføring. Få innsikt i å analysere eksisterende kunder, utføre konkurrentanalyser og forstå viktigheten av primær- og sekundærmålgrupper. Øk treffsikkerheten og effektiviteten i din kommunikasjon.

les mer

Hva karakteriserer en god leder?

Lær hva som kjennetegner en god leder og hvordan ledelse og læring henger sammen. Oppdag viktige egenskaper som støttende, empatisk og løsningsorientert ledelse. Få innsikt i hvordan du kan implementere effektive læringsstrategier på arbeidsplassen.

les mer

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *