FrontCore logo
Blikkfanger

10 nyhetsbrev du bør følge når du driver med kurs

av | okt 13, 2020 | Kursadministrasjon

nyhetsbrev-kuradministrasjon-frontcore

Å holde deg oppdatert innenfor bransjen du jobber i, er alltid viktig. Det er stadig nye trender, ny teknologi og endringer i bransje og behov som kan ha mye å si for din kursbedrift. I dette innlegget har vi samlet de beste nyhetsbrevene du bør melde deg på om du driver med kurs – alt fra markedsføring, å bygge en god bedrift og et godt team og til alle aspekter innenfor kursadministrasjon.

Nyhetsbrev om kursbransjen

Training Zone

trainingzone-nyhetsbrev

Training Zone sender deg dagsaktuell informasjon om det å jobbe remote, e-læring, microlearning, mobile learning og hvordan å takle stress i jobbhverdagen for å nevne noen. De har allsidige innlegg om alle aspekter ved kurs- og opplæringsbransjen med spesielt fokus på dagens trender og situasjon.

Mer spesifikt er de oppdatert på det nyeste innenfor teknologiske endringer i opplæring og er interessante å få informasjon fra om du alltid er på jakt etter å fornye din kursbedrift og lære deg de nyeste teknikkene for læring. I tillegg gir de også innsikt fra eksperter om hvordan å skape bedre læringstilbud og en god bedrift for deg og dine ansatte.

Eksempler på deres artikler:

 

Training Industry

training-industry-nyhetsbrev

Training Industry vil gi deg nyheter og informasjon innen alle aspekter av kursadministrasjon. Deres nyhetsbrev ligger også som magasinformat på nettsiden og heter “Building a Great Training Organization”. Hos Training Industry får du informasjon om alt fra e-læring til onboarding, remote learning og IT rett i din mailboks.

Eksempler på deres artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til Training Industry!

 

Glasspaper

glasspaper-nyhetsbrev

Glasspaper gir deg nyheter innen IT-kompetanse, karriere og trender innenfor sertifisering. De kommer med oppdatert statistikk fra bransjen og tilbyr også kurs innenfor lederutvikling og brukerkurs innenfor Office pakken som kan være interessant for å friske opp litt i kunnskapene!

Melder du deg på deres nyhetsbrev kan du velge mellom en eller fler av disse temaene du kan få tilsendt informasjon om:

  • IT infrastruktur, sikkerhet og data management
  • Utvikling og programmering
  • Prosjektledelse, metodikk og rammeverk
  • Brukerkurs (Excel, Microsoft Office, Adobe)

Eksempler på deres artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til Glasspaper!

 

Kompetanse Norge

kompetanse-norge-nyhetsbrev

Kompetanse Norge publiserer statistikk, analyser og publikasjoner angående forskning om voksnes læring. Blant annet har de lagt ut informasjon om bransjeprogram med studie- og opplæringstilbud, og digitalt samarbeid.

En av de gode ressursene som ligger på deres nettside er statistikkbanken der du kan finne informasjon om kursdeltakelse i voksenbefolkningen og kompetansebehov i spesifikke bransjer.

Eksempler på deres artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til Kompetanse Norge!

 

FrontCore

frontcore-nyhetsbrev

Som abbonnent på FrontCore sitt nyhetsbrev vil du motta statistikk fra kursbransjen, innblikk i kursbedrifter sine historier, tips og triks til forbedringer av din nettside, tips til digital markedsføring av dine kurs, og aktuelle nyheter du bør få med deg om du driver med kurs på nett, e-læring eller oppmøtebaserte kurs.

FrontCore har en kunnskapsbank med over 120 blogginnlegg om diverse kursrelaterte tema, og nye artikler publiseres hver uke!

Eksempler på våre artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til FrontCore!

Nyhetsbrev om markedsføring

Markedsføring er en viktig del av det å drive med kurs fordi det er slik potensielle deltagere finner din bedrift. I tillegg er det viktig å ha gode prosesser rundt markedsføringstiltak så dette ikke nedprioriteres blandt de mange andre oppgavene man har hver dag som kurstilbyder.

 

HubSpot

hubspot-nyhetsbrev

HubSpot er en super platform ikke bare for nyheter om markedsføring, men også for tips om salg, hvordan å gi deltakerne en god opplevelse og hvordan å få deltakerne til å komme tilbake! Det de er aller best på er digital markedsføring, og herunder søkemotoroptimalisering og nyhetsbrev.

Eksempler på deres artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til HubSpot!

 

Yoast

yoast-seo-nyhetsbrev

Yoast driver spesifikt med søkemotoroptimalisering, som er en viktig del av enhver digital markedsføringsstrategi for å bygge en god nettside som tiltrekker seg potensielle deltakere. Skriver du for eksempel kursbeskrivelser til din nettside eller Kursguiden.no bør du ha litt informasjon om SEO og tips og triks til hva du kan gjøre for å fange potensielle deltakere!

Eksempler på deres artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til Yoast!

 

Uhuru Network

uhuru-network-nyhetsbrev

Uhuru Network er en av de beste når det kommer til digital- og inbound markedsføring. Spesielt når det kommer til digitale markedsføringsstrategier! Så er du interessert i å gå dypere inn i markedsføringsaspektet av din kursbedrift, er dette et nyhetsbrev du absolutt bør ha som fast inventar i innboksen din!

Eksempler på deres artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til Uhuru Network!

Andre nyhetsbrev til bedriftseiere og ledere

Det er ikke bare kurs- og markedsføringsrelaterte nyhetsbrev det kan være hensiktsmessig å følge, men også nyhetsbrev som dreier seg om teambuilding, team management og hvordan å bygge en god bedrift.

CloserIQ

closer-iq-nyhetsbrev Closer IQ gir deg masse nyttig informasjon om hvordan å på best mulig måte bygge et velfungerende team, tips til salg, HR og kultur i bedriften samt team management. De vil gi deg nyttige artikler en hver daglig leder eller kursleder bør lese!

Eksempler på deres artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til Closer IQ!

 

Noah Kagan

okdork-nyhetbrev

Noah Kagan driver en interessant blogg og gir deg blant annet produktivitetstips og historier fra markedsføringsbransjen. I tillegg vil du få masse nyttig informasjon både om hvordan å starte og hvordan å vokse en bedrift. Noah har selv jobbet i Facebook og har startet sin egen bedrift for å hjelpe gründere med å vokse, så dette er definitivt gode artikler å få inn i din innboks!

Eksempler på hans artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til Noah Kagan!

 

Andre nyhetsbrev du bør følge

Selv om kursbransjen både i seg selv er en noe spesifikk nisje og også har flere små nisjer som underkategorier, så finnes det alltid generelle tips som gjelder for alle!

  • Følg alltid markedslederen i din bransje både på sosiale medier og nyhetsbrev
  • Hvem er dine nærmeste konkurrenter? Det er alltid lurt å følge med på hva de driver med!
  • Følge med på kundene dine sitt nyhetsbrev og sosiale medier kanaler! Da får du masse interessant informasjon om hva de interesserer seg for
  • Vær obs på trender i økonomi og marked! Her vil jeg anbefale Futures Platform ⬇️

 

Futures Platform

futures-platform-nyhetsbrev

Futures Platform viser deg trender relatert til alle typer bransjer og tema. På den måten kan du holde deg oppdatert på hva som skjer og du kan justere din bedrift sine planer i henhold til større, globale endringer!

Eksempler på deres artikler:

➡️ Klikk her for å melde deg på nyhetsbrevet til Futures Platform!

Håper dette innlegget har gitt deg noen nye e-poster i innboksen og masse inspirasjon og lesestoff – både kursrelatert og annet! Kommenter gjerne under hva ditt favoritt-nyhetsbrev er!

117 eksempelspørsmål

& best practice

-  117 eksempelspørsmål i ulike kategorier

-  Hvordan oppnå høy responsrate

-  Hvordan få tilbakemeldinger av høy kvalitet

-  Hvordan effektivt samle inn evalueringer

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Få inn flere og bedre kursevalueringer

Tjenester

Forfatter: Frida Sundbye

Forfatter: Frida Sundbye

Digital Content Marketer

Relaterte artikler

Hva er læring? Få tips til metoder som fremmer læring

Lær hvordan du kan forbedre kurs og undervisning ved å forstå hva som fremmer læring. Oppdag ulike læringsteorier og få praktiske råd for å skape engasjerende og effektive kursopplegg. Les våre beste tips for å organisere kurs som gir deltakerne et høyere læringsutbytte.

les mer

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *