FrontCore logo

FrontCore Labs

Kontinuerlig utforsking, analyse, utvikling og innovasjon gjør det mulig for oss å alltid levere oppdaterte og «best i klassen»-systemer for våre kunder. FrontCore Labs jobber med å finne ut hvordan fremtidens kursadministrasjon vil se ut, og sørger for at FrontCore vil ligge i front med våre systemer. 

Hva er FrontCore Labs?

FrontCore Labs er vår interne teknologilab som forsker på hvordan vi kan bruke den nyeste teknologien og innovative metoder for å hjelpe kurs- og opplæringsleverandører med å bygge en lønnsom virksomhet.

The FrontCore team discussing FrontCore Labs
The CEO of FrontCore discussing FrontCore Labs

Hvorfor FrontCore Labs?

Som navnet vårt forplikter oss til, jobber vi alltid hardt for å være i forkant i vår bransje.

Med FrontCore Labs ønsker vi å bidra til å bringe innovasjon ut til kundene våre. Målet er alltid å finne bedre, mer effektive og mer lønnsomme måter å jobbe på. Og for å kunne gjøre dette, må vi oppdage, utforske, utvikle og teste ny teknologi. Non stop. 

Hvordan fungerer FrontCore Labs?

Vårt arbeid i FrontCore Labs følger en rekke viktige prinsipper.

 

Kundefokus

Vårt arbeid er drevet av enten en spesifikk kundeforespørsel, eller av det vi anser som de største utfordringene våre kunder står overfor. Har du en utfordring til oss? Vi er her for å hjelpe deg med å løse den! 

Etikk og personvern

Å utvikle et fantastisk system for kursadministrasjon er én ting. Å gjøre det på en etisk riktig måte er en annen. Vi har ikke som mål å få folk «fast» i våre løsninger; vi ønsker at dataene lagret i våre systemer skal være sikre og private, og at det er mulig å migrere dataene dersom det skulle være et behov for å noen gang bytte system (noe målet er å sørge for at du ikke føler behov for å gjøre).

Høy tilgjengelighet

Vi ønsker at våre innovasjoner skal være tilgjengelige for alle kunder til enhver tid. Dette innebærer ikke bare at vi leverer våre systemer og innovasjoner i skyen, men inkluderer også hvordan vi setter brukervennlighet og skalerbarhet først.

Teknologi

Hvis den menneskelige hånd eller en allerede eksisterende løsning viser seg å være innovasjonen overlegen, så holder vi oss til det vi vet fungerer. Hvis ikke, vil vi undersøke hvordan ny teknologi kan hjelpe. Vi finner den beste måten å løse et problem på, enten det betyr å ty til nye eller gamle løsninger.

Målbarhet

FrontCore Lab vil sikre at FrontCore’s innovasjonsteknologi reduserer tid, kostnad og risiko, samt gir flere inntekter eller inntektsstrømmer, øker hastigheten og styrker skalerbarheten for kurs- og opplæringsleverandører.

Portrait of Erlend

Product Innovation Specialist kickstarter FrontCore Labs

Med sin erfaring innen programmering og AI-arbeid vil Erlend Ryan bistå med utforsking og utvikling av nye, innovative teknologier som kan brukes i FrontCore’s systemer for kursadministrasjon.

Fremtidens kurs og opplæring

En viktig del av FrontCore Labs-prosjektet er å utvikle nye, høyteknologiske løsninger. FrontCore Labs-teamet vårt jobber for tiden med en helt ny e-læringsplattform for å komplimentere vårt allerede kjente system for kursadministrasjon.

FrontCore rakett

"FrontCore er raskt ute med å informere om nye muligheter og moduler i systemet, noe som gjør kursadministrasjonen vår enda enklere."

– Oddbjørn Granlund, Head of Raminent School Norway

Lyst til å prøve FrontCore gratis?