FrontCore logo
Blikkfanger

Erlend Ryan drar i gang FrontCore’s nye innovasjonsprosjekt

av | jun 7, 2022 | Aktuelt, Kunngjøringer

Portrett av Erlend Ryan

FrontCore har ansatt Erlend som FrontCore’s nye Product Innovaton Specialist. Stillingen er et Summer Internship, og er en del av Frontcore’s nye innovasjonsprosjekt kalt FrontCore Labs.

– Skal vi lykkes med vår visjon om å bli ledende i vår bransje, er det svært viktig at vi ansetter, utvikler og beholder kompetente medarbeidere. Sommerinternshipet er en mulighet for oss til å bli kjent med svært kompetente unge studenter som kan bidra til videreutvikling av FrontCore både på kort og lang sikt, forklarer daglig leder i FrontCore, Dag Lyster.

– FrontCore Labs er vårt fokus på R&D og innovasjon, hvor vi skal utforske hvordan morgendagens teknologi kan brukes i våre løsninger. Sommerinternshipet er en viktig del av denne satsingen.

– Erlend tok kontakt med oss ​​og kom med noen veldig interessante ideer. Vi bestemte oss derfor for å engasjere Erlend som vår første medarbeider i FrontCore Labs, forteller Lyster.

Erlend studerer for tiden computer engineering ved NTNU i Trondheim. Han har erfaring fra å jobbe som webutvikler hos Verified, og fra sitt verv som styreleder og Head of Tech i en studentorganisasjon med fokus på AI, kalt «BRAIN NTNU».

Erlend vil bruke sin verdifulle kunnskap og erfaring til å hjelpe til med forskning og utvikling av nye, innovative teknologier som kan brukes i FrontCore’s systemer for kursadministrasjon. Han jobber også med et helt nytt og innovativt FrontCore-produkt, med fokus på optimale læringsprosesser.

Dag Lyster gleder seg til å få Erlend om bord.

– Vi er veldig glade for å ønske Erlend velkommen denne sommeren, og ser frem til hans bidrag til å utvikle produktene våre videre.

Erlend ser også frem til intershipet.

– Jeg ønsker virkelig å gjøre det lettere for folk å lære nye ting, sier han.

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Eline Hagene

Eline Hagene

Senior Marketing Manager

Relaterte artikler

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *