FrontCore logo
Blikkfanger

Unngå å glemme viktige oppgaver med sjekklister fra FrontCore

av | aug 27, 2019 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

Mann bruker sjekkliste fra FrontCore på nettbrett

Det er ingen hemmelighet at sjekklister er et nyttig verktøy når du skal huske på viktige oppgaver i forbindelse med kursgjennomføring og andre ting både i arbeidslivet og på fritiden.

Noe som er enda mer nyttig enn sjekklister drodlet ned på en god, gammeldags post-it-lapp, er en digital sjekkliste.

Den ultimate digitale sjekklisten lar deg enkelt føre opp flere seksjoner med ulike oppgaver, endre prioriteringsrekkefølge, beskrive oppgavene, legge inn frister, tildele oppgaver til forskjellige ansvarspersoner og sette opp varslinger og statusoppdateringer som sendes automatisk ut til disse.

Slike sjekklister har du lenge kunnet opprette i den kursadministrative løsningen FrontCore. Nå har vi også gjort det mulig å duplisere sjekklister, slik at du enklere enn noen gang kan sørge for at alle viktige oppgaver blir unnagjort i forkant av din virksomhets kursgjennomføringer.

Det betyr kursleveranser av høyere kvalitet og enda bedre kundetilfredshet.

 

Nye funksjoner:

  • Lag en kopi av en eksisterende sjekkliste for å duplisere den.
  • Mulighet for å redigere den dupliserte versjonen.

 

Fordeler:

  • Med raskere og enklere oppretting av nye sjekklister øker du sannsynligheten for at alle oppgaver knyttet til kurs blir gjennomført og at kursleveransene blir av høyest mulig kvalitet. Kursleveranser av høy kvalitet gir høyere kundetilfredshet.
  • Spar tid ved sjekklisteoppretting og få mer tid til verdiskapende oppgaver.

 

Har du lyst til å gå til anskaffelse av sjekklistemodulen i FrontCore, eller har du noen spørsmål knyttet til duplisering av sjekklister? Ta gjerne kontakt med oss her.

 

Med vennlig hilsen,

FrontCore-teamet

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Del denne posten: 

Vil du bli en bedre kurstilbyder?

Få innsikt, tips, idéer og inspirasjon rett i innboksen.

FrontCore-teamet

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 2600 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 18 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Vil du bli en bedre kurstilbyder?

Få innsikt, tips, idéer og inspirasjon rett i innboksen.

Gjør som over 2600 andre kurstilbydere

Prøv påmeldingsskjema fra FrontCore. Helt gratis. 

Forfatter: Eline Hagene

Forfatter: Eline Hagene

Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere og opplæringsansvarlige med å oppnå en mer effektiv og lønnsom hverdag. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøskolen BI og er Inbound-sertifisert gjennom HubSpot Academy. Besøk Elines LinkedIn-profil her.