FrontCore logo
Blikkfanger

Tilby opplæring på nett med ny FrontCore-Moodle-integrasjon

av | mar 18, 2020 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

FrontCore-Moodle-integrasjon

E-læring vil bli en viktig del av opplæringsbransjen i tiden fremover. Ikke bare på grunn av behovet for å jobbe fjernstyrt grunnet Corona-viruset, men også på grunn av fordelene som følger med denne type opplæring.

For å kunne levere e-læring av høy kvalitet, trenger du et Learning Management System (LMS) som lar deg utforme effektiv og verdifull e-læring, samt et kursadministrativt system for å administrere påmeldinger, deltakere og andre backoffice-oppgaver knyttet til e-læringskursene dine.

På grunn av det brått økende behovet for å kunne jobbe effektivt med denne type opplæring, har vi de siste dagene jobbet hardt for å utvikle en løsning som gjør det enkelt for kurstilbydere å bringe opplæringen sin ut på nett.

Det er derfor med stor glede at FrontCore nå har lansert en ferdig integrasjon mot det mest brukte LMSet i verden, nemlig Moodle. Dette betyr at du kan få det beste av både kursadministrative løsninger og LMS sømløst integrert. Bedre blir det ikke!

 

Hvordan fungerer FrontCore-Moodle-integrasjonen?

  • Sett opp et kurs i Moodle og koble det til tilsvarende kurs i FrontCore
  • Deltakere som melder seg på e-læring gjennom en av FrontCores mange påmeldingsalternativer, blir automatisk matet videre inn i Moodle, og får øyeblikkelig en e-post med påloggingsinformasjon til Moodle-kontoen sin.
  • Deltakernes fremtidige fremgang vil mates tilbake i FrontCores deltakeroversikt, så vel som til deltakernes opplæringshistorikk i kundeseksjonen.
  • Deltakere kan også følge med på sin egen fremgang og få direkte tilgang til påmeldte Moodle-kurs gjennom Min Side i FrontCore.

 

Noen fordeler med FrontCore-Moodle-integrasjonen:

  • Bruk FrontCore for å administrere kursene og Moodle for å levere dem. FrontCore spesialiserer seg i kursadministrasjon og Moodle i e-læring. Nå kan du få fordelene fra begge systemene!
  • Sett opp e-læring og få informasjon sendt automatisk på tvers av systemene. Ingen behov for menneskelig berøring, hvilket betyr tid spart og færre feil.
  • Nå et bredere publikum over et større geografisk område og øk inntekts- og fortjenestepotensialet ditt gjennom effektiv kursadministrasjon kombinert med moderne opplæringsmetoder.
  • Administrer kursene dine hvor som helst og når som helst, og tilby deltakerne dine samme frihet når de skal ta kursene dine.

 

Få FrontCore-Moodle-integrasjon gratis neste 12 måneder

Gitt den uoversiktelige situasjonen i kursbransjen hvor klasseromskurs er krevende å få gjennomført, ønsker vi å bidra til at kompetanseutvikling kan fortsette via nett. Vi gjør derfor FrontCore-Moodle integrasjonen gratis tilgjengelig de neste 12 månedene, slik at dere om ønskelig kan sette opp kurs enten som nettundervisning, eller ren e-læring via Moodle.

Ønsker du å lære mer om vår FrontCore-Moodle-integrasjon? Ta kontakt med oss ➡️ her.

For at dere skal kunne komme raskt i gang, har vi også inngått et samarbeid med Efaktor, som i dag er den eneste norske Moodle-integrasjonspartneren. Efaktor vil kunne bistå dere med å sette opp kurs og e-læring i Moodle. Ønsker dere hjelp av eFaktor til å sette opp elæringskursene i Moodle? Ta kontakt for tilbud og priser fra dem.

Med vennlig hilsen FrontCore-temaet

117 eksempelspørsmål

& best practice

-  117 eksempelspørsmål i ulike kategorier

-  Hvordan oppnå høy responsrate

-  Hvordan få tilbakemeldinger av høy kvalitet

-  Hvordan effektivt samle inn evalueringer

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Få inn flere og bedre kursevalueringer

Tjenester

Eline Hagene

Eline Hagene

Senior Marketing Manager

Relaterte artikler

Hva er læring? Få tips til metoder som fremmer læring

Lær hvordan du kan forbedre kurs og undervisning ved å forstå hva som fremmer læring. Oppdag ulike læringsteorier og få praktiske råd for å skape engasjerende og effektive kursopplegg. Les våre beste tips for å organisere kurs som gir deltakerne et høyere læringsutbytte.

les mer

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *