FrontCore logo

Ny trigger i rutinemodulen

av | mar 4, 2019 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

Rutinemodul med ny deltakertrigger

I FrontCore’s rutinemodul kan du automatisere dine rutineutsendelser, slik at du kan bruke tiden din på verdiskapende oppgaver.

Modulen kan brukes til utsendelser av e-post og SMS til alt fra deltakere og kundekontakter til interne brukere og instruktører.

Selv om rutinemodulens muligheter er mange, er ett av hovedformålene med modulen å gjøre det enkelt for deg å nå ut til kundene dine på viktige og riktige tidspunkter i løpet av hele kundereisen.

Rutinene i rutinemodulen kunne tidligere kun utløses av triggere som påmeldingsfrist, startdato og sluttdato knyttet til et kurs.

Nå har vi lansert en ny trigger, nemlig «Påmelding av deltaker». Det betyr at du kan sette opp utsendelser som automatisk sendes ut et visst antall timer, dager, måneder eller år etter at deltakeren ble påmeldt ett av dine kurs.

 

Ny funksjonalitet

  • Mulighet for å velge «påmelding av deltaker» som trigger for en rutine
Rutinemodul med ny trigger

Når du velger hva som skal trigge rutinen, kan du nå velge tidspunktet en deltaker er blitt påmeldt.

Fordeler

  • Tilby topp kundeservice effektivt gjennom hele kundereisen, også for deltakere som er påmeldt kurs uten påmeldingsfrist, start- og sluttdato (nettbaserte kurs).
  • Øk konverteringen med kortere påmeldingsskjemaer, fordi du nå kan følge opp påmeldingen og forespørre mer informasjon om deltakeren i etterkant av påmelding.
  • Få inn betaling raskere ved å følge opp deltakere umiddelbart etter innsendt påmelding.
  • Spar tid på rutineutsendelser og bruk heller tiden din på verdiskapende oppgaver.

Ønsker du tilgang til rutinemodulen? Har du spørsmål knyttet til den nye triggeren? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Med vennlig hilsen,

FrontCore-teamet

Del denne posten: 

Vil du bli en bedre kurstilbyder?

Få innsikt, tips, idéer og inspirasjon rett i innboksen.

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 2600 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 18 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Få unnagjort oppgavene dine med Sjekklistemal for Kurs

Spar opptil 61% av tiden du i dag bruker på kursadministrasjon

FrontCore Kursadministrasjon er den skybaserte administrative løsningen du trenger for effektiv planlegging, gjennomføring og oppfølging av kurs.

Forfatter: Eline Hagene

Forfatter: Eline Hagene

Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere og opplæringsansvarlige med å oppnå en mer effektiv og lønnsom hverdag. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøskolen BI og er Inbound-sertifisert gjennom HubSpot Academy. Besøk Elines LinkedIn-profil her.