FrontCore logo
Blikkfanger

Få flere påmeldinger med dynamiske og statiske e-postgrupper

av | sep 23, 2020 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

Statiske og dynamiske grupper i FrontCore

Med statiske og dynamiske grupper blir promotering av kommende kurs enda mer effektivt. Nå kan du nemlig opprette grupper basert på utvalgte kriterier i FrontCore og sende målrettet e-post-markedsføring til disse.

Gevinstene av å drive med målrettet e-markedsføring på denne måten er mange. For det første, er bruk av e-post en svært effektiv måte å holde eksisterende kunder informerte på. Videre er e-postmarkedsføring en effektiv måte å hente inn nye påmeldinger til kommende kurs. Tatt i betraktning hvor billig denne type markedsføring er, er det et åpenbart valg for både store og små bedrifter. Og med de nye gruppene i FrontCore blir hele prosessen superenkel.

La oss ta en titt på hvordan statiske og dynamiske e-postgrupper fungerer i FrontCore.

 

Funksjoner:

 • Velg om du vil opprette en statisk eller dynamisk gruppe.
  • Statisk gruppe: En statisk liste vil kun endres dersom du legger til eller fjerner kontakter manuelt. Velger du dette alternativet kan du velge å legge til kontakter manuelt, importere kontakter eller gjøre et utvalg fra systemet.
  • Dynamisk gruppe: En dynamisk liste vil oppdateres kontinuerlig basert på utvalgskriteriene du velger. Velger du dette alternativet finner du kandidater gjennom å gjøre et utvalg fra systemet.
 • Bruk selvvalgte filtre for å finne frem til kandidater som du ønsker å inkludere i gruppen din. Kombiner flere filtre for å snevre inn utvalget ditt.
 • Bruk flere utvalg for å finne spesifikke kandidater på tvers av eller felles for utvalgene. Med kombinasjonen av filtre og utvalg blir spesifiseringsmulighetene mange!
 • Ved manuell inntasting av kandidater kan du legge inn dine kandidaters navn og e-post i et integrert FrontCore-skjema. Obs: Vær oppmerksom på personvern dersom du gjør dette.
 • Import av kandidater kan gjøres ved bruk av .CSV-fil.
 • Se gruppe ID, tittel, beskrivelse, gruppetype, antall kandidater og hvem som har opprettet de ulike gruppene i gruppeoversikten.
 • Lagre grupper du ønsker å benytte deg av senere.
 • Ta eksport av utvalget ditt for å benytte deg av utvalget i andre systemer. Obs: Vær oppmerksom på personvern dersom du gjør dette.
 • Arkiver grupper du ikke lenger har bruk for.

 

Fordeler:

 • Fyll opp kursene dine ved hjelp av målrettet e-postmarkedsføring
 • Tilby bedre kundeservice med informative e-postutsendelser til spesifikke kundegrupper

 

Har du noen spørsmål til bruk av grupper? Ta kontakt med oss her, så hjelper vi deg!

Med vennlig hilsen FrontCore-gjengen

Excel-mal:

Deltakerliste for kurs

 

Få bedre oversikt og håndter

deltakerne dine effektivt med

en oppdatert deltakerliste i Excel.

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Eline Hagene

Eline Hagene

Senior Marketing Manager

Relaterte artikler

Hva er læring? Få tips til metoder som fremmer læring

Lær hvordan du kan forbedre kurs og undervisning ved å forstå hva som fremmer læring. Oppdag ulike læringsteorier og få praktiske råd for å skape engasjerende og effektive kursopplegg. Les våre beste tips for å organisere kurs som gir deltakerne et høyere læringsutbytte.

les mer

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *