FrontCore logo
Blikkfanger

Beholde alle inntektene fra påmeldinger med bruk av vouchers

av | sep 8, 2019 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

Vochers i påmeldingsskjema på mobiltelefon

I en kursvirksomhet kan man generelt si at all planlegging og alle aktiviteter leder frem mot en viktig beslutning: Skal kurset avholdes eller kanselleres?

Ved kanselleringer bør man enkelt kunne sørge for at deltakere kan flyttes til nye kursdatoer, samt ved behov, kunne gi dem vouchers som kan trekkes mot alternative fremtidige kursgjennomføringer.

Det skjer også at deltakere selv må kansellere. Da er det også gunstig å ha mulighet til å utstede en voucher som deltakeren kan bruke ved påmelding senere.

Uansett årsak til kansellering er det svært viktig å beholde alle inntektene fra påmeldinger i kursvirksomheten. For å få til dette trenger man effektive løsninger som gjør dette mulig.

Vi har derfor bygget en modul som gjør det mulig for deg å tildele deltakere vouchers. Vouchers, også kalt verdibrev, er et tilgodehavende deltakerne kan bruke ved påmelding på alternative kursdatoer.

 

Funksjoner:

  • Enkel oppretting av vouchers, enten fra scratch eller opprett en voucher basert på en deltakers påmelding.
  • Mulighet for å tilby deltakere som kansellerer innen fristen en voucher istedenfor å kreditere.
  • Se oversikt over alle vouchers med verdi og utløpsdato, samt total verdi på utestående vouchers.
  • Deltakere kan ved påmelding velge å betale med en voucher, som da trekkes mot tilgodehavende registrert på voucherkoden de oppgir.

 

Fordeler:

  • Forvalt inntekter fra påmeldte deltakere i din kursvirksomhet på en effektiv måte.
  • Øk andelen av inntekter som beholdes i kursvirksomheten ved kanselleringer av kurs.

 

Dersom du ønsker tilgang til Vouchers-modulen i FrontCore, ta gjerne kontakt på [email protected] eller fyll ut skjemaet her.

 

Med vennlig hilsen,

FrontCore-teamet

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Del denne posten: 

Vil du bli en bedre kurstilbyder?

Få innsikt, tips, idéer og inspirasjon rett i innboksen.

FrontCore-teamet

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 2600 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 18 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Gjør som over 2600 andre kurstilbydere

Bruk konverteringsoptimale påmeldingsskjemaer fra FrontCore. 

Forfatter: Eline Hagene

Forfatter: Eline Hagene

Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere og opplæringsansvarlige med å oppnå en mer effektiv og lønnsom hverdag. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøskolen BI og er Inbound-sertifisert gjennom HubSpot Academy. Besøk Elines LinkedIn-profil her.