FrontCore logo
Blikkfanger

Effektiviser kursvirksomheten din med vår nye HubSpot-FrontCore-integrasjon

av | sep 11, 2024 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

Illustrasjon som viser integrasjonen mellom FrontCores kursadministrasjonssystem (TMS) og HubSpots CRM, representert med to puslespillbiter som passer sammen, med FrontCore- og HubSpot-logoene.

Er du lei av å bruke tid på å holde kundedata og kursinformasjon oppdatert i forskjellige systemer? Da har vi gode nyheter til deg! Vår nye integrasjon mellom HubSpot og FrontCore er her for å gjøre hverdagen din litt enklere.

 

Derfor er HubSpot-FrontCore-integrasjonen noe for deg

Med HubSpot-FrontCore-integrasjonen kan du samle all kundedata, kursinformasjon og kommunikasjon på ett sted. Det gir deg en helhetlig løsning som både sparer tid og reduserer risikoen for feil. Her er noen av fordelene:

  • Skreddersydd datasynkronisering: Bestem selv hvilke data du vil synkronisere fra FrontCore til HubSpot, enten det er kontaktinformasjon, kursdeltakelse eller e-posthistorikk. Du kan velge akkurat det du trenger, og sørge for at CRM-systemet ditt alltid er oppdatert med riktig informasjon.
  • Automatisk oppdatering av kursdeltakelse: Med denne integrasjonen blir kursregistreringer og oppdateringer automatisk overført til HubSpot. Du slipper å gjøre det manuelt og kan heller bruke tiden på å gi kundene dine en bedre opplevelse.
  • Full oversikt over e-postkommunikasjon: Ved å lagre e-poster fra FrontCore direkte i HubSpot, får du en komplett historikk over all kommunikasjon med kundene dine. Dette gjør det lettere å følge opp og sørge for at ingenting blir glemt.
  • Enklere administrasjon av kunder: Integrasjonen kobler automatisk kontakter med tilhørende selskaper i HubSpot. Dette gir deg en ryddig oversikt over kunder og gjør det enklere å holde orden.

 

Slik kommer du i gang

Å komme i gang med HubSpot-FrontCore-integrasjonen er enkelt:

  1. Sjekk at du har det du trenger: Sørg for at du har aktive kontoer i både FrontCore og HubSpot, og at du har kjøpt tilgang til integrasjonen. Hvis du ikke har gjort det ennå, kan du kontakte salgsteamet vårt for hjelp.
  2. Konfigurer integrasjonen: Velg hvilke data du vil synkronisere, for eksempel kontaktinformasjon, påmeldingsdetaljer og e-postlogger. Dette gjør at data flyter sømløst fra FrontCore til HubSpot.
  3. Hold kontroll på dataene: Når integrasjonen er satt opp, vil all kundedata og deltakerinformasjon i FrontCore automatisk oppdatere HubSpot. Endringer på kursbestillinger fører til nye notater og e-poster i HubSpot, slik at alt alltid er oppdatert.

Ønsker du mer informasjon om hvordan integrasjoner kan gjøre det lettere å drive kursvirksomhet? Sjekk ut vårt blogginnlegg om hvordan integrasjoner kan effektivisere arbeidet ditt. Du kan også se hele vår liste over integrasjoner her. Er du ute etter mer detaljert informasjon om HubSpot-integrasjonen, finner du dette her

 

Vi elsker HubSpot – og det vil du også!

Hos FrontCore bruker vi HubSpot selv, og vi vet hvor nyttig det kan være. Med funksjoner for kundehåndtering, automatiserte arbeidsflyter, e-postsporing og analyser, hjelper HubSpot deg med å få mest mulig ut av din virksomhet. Det er ikke uten grunn at HubSpot ble kåret til årets beste programvare av G2 i 2023 og har fått flere utmerkelser for sine CRM-løsninger.

Enten du er ny på HubSpot eller vil gjøre enda mer ut av systemet du allerede har, er HubSpot-FrontCore-integrasjonen laget for å gjøre jobben din enklere og mer effektiv.

 

Klar for å gjøre hverdagen enklere?

Ikke la denne muligheten gå fra deg! Prøv FrontCore gratis eller bestill en demo i dag, og se selv hvordan systemet kan gjøre jobben lettere for deg! Har du allerede FrontCore Kursadministrasjon? Kom i gang med FrontCore-HubSpot-integrasjonen ved å kontakte oss her.

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Eline Hagene

Eline Hagene

Senior Marketing Manager

Relaterte artikler

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *