FrontCore logo

Karriere i FrontCore

Vi søker Digital Innholdsmarkedsfører

 

Har du lyst til å være med på å bringe livslang læring ut til folket? Er du kreativ og brenner for digital markedsføring?

Hvis svaret ditt er ja, er du kanskje personen vi leter etter!

Vi er nemlig på jakt etter en digital innholdsmarkedsfører som skal styrke vårt interne Inbound Marketing team. Inbound er en meget sentral del av FrontCore’s Customer acquisition, og vi har store vekstplaner i tiden fremover. Som en sentral del av selskapets vekstrategi skal derfor inboundavdelingen utvides og bygges opp. Så langt i år har vi hatt en trafikkøkning på hele 390%, og nå trenger vi en innholdsmarkedsfører som kan hjelpe oss med å øke trafikken videre, konvertere leads, gi merverdi til eksisterende kunder og sikre gjenkjøp og mersalg.

Som digital innholdsmarkedsfører i FrontCore vil du være ansvarlig for planlegging, produksjon og spredning av verdifullt innhold i en rekke ulike formater. I FrontCore vil du få muligheten til å jobbe med flerspråklig innhold i ulike kanaler, samt være med på implementering av et helt nytt inbound marketing system.

 

Om stillingen

Selv om innholdsproduksjon er primærfokuset i denne rollen, vil du som vår nye Digital innholdsmarkedsfører også være ansvarlig for innholdsspredning gjennom blant annet SEO, SEM, SoMe og e-postmarkedsføring. Som en del av vårt markedsføringsteam vil du også ta del i optimaliseringen av vår Inbound Marketing strategi og være delaktig i både planlegging og gjennomføring av markedsføringsaktiviteter gjennom hele Inbound-løpet her hos oss.

Fordi vi nå er i startfasen av å bygge et stort, internasjonalt markedsføringsteam, er utviklingsmulighetene mange. Dette er en stilling hvor en initiativrik person i stor grad kan være med å påvirke sine egne arbeidsoppgaver både på kort og lang sikt.

 

Hva du vil gjøre

 • Planlegging, produksjon og spredning av engasjerende, søkemotoroptimalisert og konverteringsvennlig innhold i ulike tekst-, bilde- og videoformater
 • Bidra til planlegging og utførelse av både organiske og betalte digitale markedsføringstiltak i flere kanaler for å drive trafikk til våre nettsider, generere flere leads og drive gjenkjøp og mersalg
 • Måling, analysering og rapportering av ytelsen til innhold og tilhørende markedsføringstiltak (Google Analytics, Hotjar, AWR, MailChimp etc.)
 • Optimalisering og kvalitetssikring av innhold på alle våre nettsider (kursguiden.no, frontcore.no og frontcore.com)
 • Koordinere og bidra til oversettelse av innhold på tvers av våre ulike kanaler

 

Hvem du er

Vi leter etter deg som…

 • Har evnen til å formidle tekniske og faglige emner på en engasjerende og forståelig måte gjennom ulike formater (Video, tekst, infografikk o.l)
 • Har interesse og erfaring med innholdsmarkedsføring, SEO, marketing automation, inbound marketing og SoMe
 • Har relevant utdanning innen digital markedsføring
 • Er utstyrt med solide ferdigheter i engelsk
 • Lærer raskt og synes at teknologi er gøy
 • Er komfortabel både bak og foran kamera
 • Ønsker å være en viktig brikke i et selskap som er i vekst
 • Supert om du har erfaring med planlegging og gjennomføring av webinarer
 • Det er også et pluss om du allerede har erfaring i bruk av verktøy som Google Analytics, Google Ads, LinkedIn Ads, MailChimp, Hotjar, Hubspot, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro o.l.

 

Hvorfor du vil trives hos oss

 • Meget hyggelig og faglig sterkt miljø
 • Flotte og moderne lokaler på IT Fornebu
 • Internasjonalt karriere-, og arbeidsmiljø
 • Mulighet for å forme egen karriere i et spennende vekstselskap
 • Mulighet for personlig og profesjonell vekst
 • Mulighet for mye ansvar for en initiativrik person

 

«Det beste med å jobbe i FrontCore er at du har mulighet til utgjøre en stor forskjell for et selskap som er i vekstfasen. Her føler man virkelig at arbeidet man gjør er verdifullt, og det er motiverende å se resultatet av alt det viktige arbeidet vi gjør daglig.»

 

– Eline Hagene, Marketing Manager i FrontCore

 

Om FrontCore

FrontCore har hjulpet kurs- og opplæringstilbydere i et bredt spekter av bransjer både i det norske og det internasjonale markedet med topp moderne kursløsninger i over 20 år. Våre løsninger oppfyller både markedsførings- og administrasjonsbehov hos kundene våre.

Vi er stolte av arven vår, og som navnet vårt forplikter oss til, vil vi fortsette å lede fra fronten. Vi er drevet av vår visjon og av behovene til våre kunders kjernevirksomhet; å lykkes med å bringe læring om nye ideer, kompetanse og innovasjon til kunder gjennom sine opplæringstilbud.

Med en økende interesse for våre løsninger internasjonalt og en porteføljevekst på hele 33% i 2019 trenger vi flere på laget for å kunne fortsette å utvikle innovative løsninger sammen med opplæringstilbydere i Norge og globalt. Og vi trenger flere til vår Inbound Marketing-avdeling, slik at vi når ut til alle de som trenger oss.

 

Praktisk informasjon

Vi vil gjerne se noe du er stolt av å ha laget – enten det er en tekst, en video eller noe annet spennende innhold. Send oss en link til dette, samt CV og søknad til [email protected].

Har du noen spørsmål til stillingen? Sendt mail til [email protected] eller ring Marketing Manager, Eline Hagene, på 45225618. Søknadsfrist snarest.

Eline Hagene

Eline Hagene

Content Marketing Manager

Vil du bli min kollega?

Detaljer om stillingen

Arbeidsgiver FrontCore AS
  Rolfsbuktveien 4D
  1364 FORNEBU
Nettside frontcore.no/
Tiltredelse Etter avtale
Søknadsfrist Snarest
Arbeidsplass Oslo
Tittel Digital innholdsmarkedsfører
Sektor Privat
Omfang Fulltid
Antall stillinger 1