FrontCore logo

Møt de riktige menneskene

Nettverk for kurs- og opplæringstilbydere er en LinkedIn-gruppe som samler alle som jobber med kurs og opplæring i Norge. I gruppen deler vi:

Idéer og erfaringer

Beste praksis

Hjelper hverandre

Bygger nettverk med fagpersoner i samme bransje

Har givende diskusjoner knyttet til kurs og opplæring

Som initiativtaker til nettverket bidrar FrontCore til interessante diskusjoner, samt deler av vår 18 års lange erfaring fra kurs- og opplæringsbransjen i Norge.

Klikk på knappen under og bli medlem. Vi snakkes i gruppen!

300+ medlemmer

Yt og nyt

De som jobber i kurs- og opplæringsbransjen sitter på høy kompetanse. Gjennom Nettverk for kurs- og opplæringstilbydere har vi skapt en arena der alle kan dele av egen kunnskap og lære av andres. Gruppen er et forum av faglig mangfold, spisskompetanse og ressurspersoner som alle sammen brenner for kurs og opplæring.

Vi har også opprettet en internasjonal gruppe, nemlig Worldwide Training Provider Network. Denne gruppen passer godt for de som driver kursvirksomhet utenfor Norge eller for kurs- og opplæringstilbydere som ønsker å dele og få bransjekunnskap fra hele kloden.

I gruppene finner du inspirasjon og profesjonell støtte som du kan bruke til verdiskapning og forretningsutvikling. Vi vil gjerne ha deg med på laget!

Nettverk for kurs- og opplæringstilbydere Logo

Hold deg oppdatert på den norske kursbransjen og del erfaringer med andre kurstilbydere.

Worldwide Training Provider Network Logo

Få innsikt i den internasjonale kursbransjen og kommuniser med kurstilbydere over hele verden.