FrontCore logo

Fortell nettverket ditt om FrontCore

Fortell nettverket ditt om FrontCore og få 20% rabatt på din neste avtaleperiode.

Fordeler & rabatter

Oppnå en 20% rabatt på din neste avtaleperiode ved å anbefale oss til nettverket ditt. Dersom en av bedriftene du anbefalte oss til ender opp med å bli en ny FrontCore-kunde innen 90 dager, skjer følgende:

  • Bedriften du anbefalte oss til vil få 20% rabatt på pakken de velger å abonnere på.
  • Du får selv 20% avslag på din neste avtaleperiode, uansett om du velger å beholde nåværende pakke eller ønsker å oppgradere til en større pakke.*
  • Du kan anbefale opptil 5 bedrifter per 90-dagers periode.

*For å få rabatt på større pakker, må oppgraderingen gjøres innen 1 måned etter at den anbefalte bedriften kjøpte FrontCore.

Get 20% off

Hvordan fungerer det?

FrontCores kundereferanseprogram er enkelt. Her er trinnene du må gjennom for å få 20% rabatt:

Step 1

Fortell nettverket ditt om FrontCore

Del informasjon om FrontCore med kursleverandørnettverket ditt og oppfordre dem til å registrere seg for en demo med oss. Husk å be dem  nevne deg som deres referanse. Eventuelt kan du ganske enkelt bruke dette skjemaet til å fortelle oss om bedriften du ønsker å anbefale oss til, så tar vi kontakt med dem for deg.
Step 3

De velger FrontCore

Bedriften du anbefalte oss til velger å kjøpe abonnement på FrontCore innen 90 dager fra deres første demo. De oppnår 20% rabatt på pakken de velger å abonnere på.
Step 2

Vi viser dem FrontCore

Bedriften du anbefalte oss til vil bli invitert til et møte med FrontCore, der systemet vårt vil bli vist og relevant informasjon delt.
Step 4 finish

Du får din 20% rabatt

Du får 20% rabatt på din neste avtaleperiode. Men det trenger ikke stoppe der: Du kan nemlig henvise opptil 5 kursvirksomheter innen samme 90-dagers periode, og dermed få opptil 5×20% rabatt på din neste avtaleperiode (hvis alle velger å abonnere på FrontCore innen 90 dager etter sin første demo).
Q&A bouble

Ofte stilte spørsmål

Hvordan får jeg rabatten min?
Etter at din henviste bedrift har kjøpt tilgang til FrontCore, legger vi til rabatten din på din neste avtaleperiode.
Må jeg være en eksisterende kunde for å oppnå rabatt med kundereferanseprogrammet?

Nei. Alle som henviser noen i sitt nettverk til oss, som ender med en signert kontrakt, vil være kvalifisert for en rabattert avtaleperiode (neste avtaleperiode for eksisterende kunder) – selv virksomheter som ikke har blitt kunde før henvisningen.

Er det noen ulemper med dette kundereferanseprogrammet?
Med mindre du ikke er en fan av rabatter – Nei.
Når får jeg rabatten min?
Du vil få rabatten når ditt henviste firma blir en FrontCore-kunde innen en 90-dagers periode fra de hadde sin første demo med FrontCore. Rabatten gjelder for din neste avtaleperiode.
Jeg har flere spørsmål. Hvem kan jeg spørre?
Ikke bekymre deg. Vi har et team klart til å hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha om vårt kundereferanseprogram. Still dine spørsmål her, så vil noen svare deg så raskt som mulig.
Hvor mange selskaper kan jeg henvise?
Hver FrontCore-kunde er begrenset til 5 henvisninger per 90 dager.
Jeg har ikke tid til å kontakte nettverket mitt. Kan dere gjøre det for meg?
Selvfølgelig! Bare bruk dette skjemaet for å fortelle oss om andre kursvirksomheter som kan være interessert i en kursadministrativ løsning som FrontCore, så tar vi kontakt med dem for deg.
Når vil den henviste bedriften få sin rabatt?
De vil motta sin 20% rabatt på sin første avtaleperiode.
Jeg ønsker å oppgradere til en større pakke. Vil jeg fortsatt få rabatten?
Ja. Signerer du en ny kontrakt innen 1 måned etter at det henviste firmaet har signert sin kontrakt, får du 20 % rabatt på din nysignerte kontrakt.
Får jeg rabatt dersom jeg introduserer dere til en eksisterende kunde eller noen dere allerede har en pågående prosess med?

Nei. Du må introdusere oss for et helt nytt selskap (for oss) dersom kundereferanserabatten skal bli gjeldende. 

Henvis en bedrift nå

Fortell oss om noen i nettverket ditt som kanskje kan trenge FrontCore. Vi sørger for at både du og den henviste virksomheten får 20% rabatt dersom den henviste virksomheten kjøper FrontCore innen 90 dager fra første demo.