FrontCore logo
Blikkfanger

Fordeler med å ha et integrert system

av | des 21, 2022 | Verktøy

Portrett av Erlend Ryan

Har du noen gang havnet i en situasjon hvor du bruker timer på å flytte data fra program til program? I så fall, ville det ikke vært enklere hvis du og teamet ditt kunne fokusere på å bygge en enda bedre kursvirksomhet? Med integrasjoner kan du gjøre nettopp det! 

 

Hva er integrasjoner? 

Så, hva er systemintegrasjon? det er en type forbindelse mellom to eller flere systemer, som i utgangspunktet ikke kommuniserer, som får dem til å fungere sammen som et samlet system. det er mange ulemper ved å kjøre flere programmer uten å integrere dem. Tenker du på å investere i et integrert system? I så fall, her er noen fordeler med systemintegrasjon og hvordan de kan forbedre virksomheten din. 

Illustrasjon over hvordan integrasjoner fungerer

 

Produktivitet og effektivitet

Å ha et integrert system kan bidra til å forbedre effektiviteten ved å fjerne behovet for repeterende manuell inntasting av data. Ansatte kan motta nøyaktige data for videre behandling fordi systemet automatisk oppdaterer den sentrale databasen. Som et resultat hjelper dette deg med å spare en betydelig mengde tid. 

 

Forbedret arbeidskultur

Å unngå utbrenthet blant de ansatte er en spesielt viktig del av en virksomhet. Utbrenthet skjer for det første fordi ansatte føler at de må jobbe hardere, og for det andre jobber hardt uten å gjøre noen reell fremgang. Tankeløse oppgaver som manuell inntasting av data og å finne dokumenter hoper seg opp og vil i ettertid få de ansatte til å stresse for å finne tid til å fokusere på viktigere arbeidsoppgaver

Ved å integrere systemene dine vil du redusere arbeidsbelastningen til de ansatte og de blir dermed mindre stresset. Som et resultat vil de ha mer tid til å fokusere på oppgaver som kan utvide virksomheten din. Dette vil gjøre arbeidet deres mer meningsfylt og forbedre den generelle arbeidskulturen.

 

Reduserte flaskehalser

Hva er flaskehalser? En flaskehals i en virksomhet er et punkt med overbelastning i et produksjonssystem som stopper eller bremser systemet kraftig. Med andre ord, flaskehalser er ikke i stand til å behandle alle arbeids elementene raskt nok til å dem til neste trinn i driften uten å forårsake noen form for forsinkelse. Ineffektiviteten forårsaket av flaskehalsen skaper ofte høyere produksjonskostnader. Flaskehalser kan oppstå av en rekke årsaker, fra menneskelige feil til dårlig systemadministrasjon. Eller i dette tilfellet, ikke-integrerte systemer.

Ineffektive systemer betyr flere bremser. Fra kommunikasjons forsinkelser til data, er muligheten for en stor organisasjon til å handle raskt med flere forskjellige systemer sterkt redusert. Integrerte systemer bryter ned disse flaskehalsene og reduserer behovet for unødvendig frem og tilbake. Dette resulterer i større effektivitet på tvers av organisasjonen.

 

Forbedret datasikkerhet

Regneark er ikke sikre. Selv om de er passordbeskyttet, kan alle som har tilgang til det passordet få tilgang til alle kundedataene dine. Alt som skal til er en feilsendt e-post eller for en ansatt å klikke på feil lenke, og du har et stort datainnbrudd på hendene.

Integrerte systemer fjerner behovet for å bruke regneark for å fange data. I stedet blir den sensitive informasjonen din samlet inn i en sikker database.

 

Spar tid og penger

Som nevnt ovenfor, med et integrert system kan du utføre oppgaver mer effektivt. Som et resultat kan du redusere unødvendige kostnader. Integrerte systemer fjerner behovet for enkle oppgaver, og gir de ansatte mer tid til å fokusere på det som virkelig betyr noe. Det beste av alt er at du trenger færre ansatte for å administrere disse oppgavene. Det betyr at du vil holde virksomheten slank og skalerbar uten å overarbeide de ansatte.

 

Hvem trenger integrasjoner? 

Integrasjoner er nyttige verktøy for praktisk talt enhver virksomhet, uavhengig av størrelse eller bransje. Det finnes integrasjoner som passer for alle typer bedrifter (oppstart og opplæringsbedrifter) med ethvert formål (annonsering, analyse eller innhold).

For kurstilbydere er integrasjoner koblingen som gjør det mulig å få alle de beste systemene  og få dem til å snakke sammen. Det er flere typer data som kursholder kan ha nytte av at flyttes automatisk mellom systemer. Det sies at integrasjoner er utrolig allsidige og kan brukes til mye forskjellig. 

Les også: Slik gjør integrasjoner kursvirksomheten din mer effektiv

 

Kom i gang i dag

Jeg håper du syntes dette blogginnlegget var nyttig og lærte noe om hva integrasjoner er og hvordan bedriften din kan dra nytte av det. Ønsker du mer informasjon om FrontCores opplæringsadministrasjonssystem og hvilke integrasjoner systemet kan kobles til, kan du lese om FrontCores integrasjoner her!

Training Management Systems Guide

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Forfatter: Rikke Neverdal

Forfatter: Rikke Neverdal

Digital Content Marketer

Relaterte artikler

Hva er læring? Få tips til metoder som fremmer læring

Lær hvordan du kan forbedre kurs og undervisning ved å forstå hva som fremmer læring. Oppdag ulike læringsteorier og få praktiske råd for å skape engasjerende og effektive kursopplegg. Les våre beste tips for å organisere kurs som gir deltakerne et høyere læringsutbytte.

les mer

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *