FrontCore logo
Blikkfanger

Thea Holtlund bringer internasjonal kompetanse til FrontCore

av | aug 5, 2020 | Aktuelt, Kunngjøringer

Thea Holtlund Jacobsen

Vi er glade for å annonsere at vi nå har ansatt Thea Holtlund Jacobsen som CRM-medarbeider på vår CRM-avdeling.

Thea kommer opprinnelig fra Dønski utenfor Sandvika, men har tilbrakt de tre siste årene på California Lutheran University i USA. Der har hun tatt hele to bachelorgrader og en minor parallelt. Studiene har gitt Thea verdifull kompetanse innenfor markedskommunikasjon, internasjonale relasjoner og business administrasjon.

Ved siden av studiene har Thea skrevet artikler om entreprenører og startups i Sør-California gjennom en entreprenørskapshub i Westlake Village. Hun har også vært nyhetsredaktør for skoleavisen «The Echo», informasjonsansvarlig i studentorganisasjonen ANSA USA, samt jobbet som markedsføringsintern i forsikringsselskapet Watermark Insurance Services Inc. Thea er med andre ord en skikkelig arbeidshest som liker å ha mange baller i luften samtidig.

Og det er ikke bare dette som gjør at Thea passer ypperlig til vårt CRM-team. Gjennom sitt frivillige arbeid som besøksvenn hos Røde Kors og mentorrolle for internasjonale studenter, har Thea vist både evne og lidenskap for å hjelpe andre mennesker. Dessuten har denne gladjenta en positiv innstilling som både kolleger og kunder kan glede seg til å bli møtt med.

Når vi ikke befinner oss midt i en verdensomspennende pandemi, er Thea glad i å være på reisefot. Asia og USA har så langt vært favorittene, men hun liker også å oppleve det norsk natur har å by på. På hjemmebane bruker Thea mye tid på matlaging og ommøblering av leilighet. Hun elsker også å tilbringe tid med venner og familie.

Sender du en e-post eller ringer inn til vår kundeservice og ender opp hos Thea, kan vi forsikre deg om at du er i gode hender. Som alltid når du Thea og resten av vårt CRM-team på 232 27 200 eller ved å sende en e-post til [email protected].

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Eline Hagene

Eline Hagene

Senior Marketing Manager

Relaterte artikler

Hva er læring? Få tips til metoder som fremmer læring

Lær hvordan du kan forbedre kurs og undervisning ved å forstå hva som fremmer læring. Oppdag ulike læringsteorier og få praktiske råd for å skape engasjerende og effektive kursopplegg. Les våre beste tips for å organisere kurs som gir deltakerne et høyere læringsutbytte.

les mer

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *