FrontCore logo

Se innsiden av FrontCore!

av | mar 19, 2018 | Aktuelt | 0 kommentarer

For et par måneder siden, flyttet FrontCore-teamet inn i samme lokaler som vårt søsterselskap Keystone. Vi befinner oss fortsatt i samme bygg, Technopolis på Fornebu, men nå har vi kommes oss opp i et tårn med fantastisk utsikt.

Det er viktig med et godt fysisk arbeidsmiljø for å trives på jobb og for å jobbe effektivt. Selv om vi i FrontCore alltid har hatt det veldig gøy på jobb, er det ekstra hyggelig å komme på jobb når vi møtes av hyggelige kollegaer fra søsterselskapet, en nydelig utsikt over både Statoil-bygget og Oslofjorden, kreative og åpne lokaler, samt en deilig, nytraktet kopp med kaffe.

Vi i FrontCore er opptatt av å bli kjent med våre kunder, og vet at mange av våre kunder også ønsker å bli enda bedre kjent med oss. Fordi hoveddelen av våre kundemøter foregår over nett, er det svært få av våre kunder som faktisk besøker oss og som får se hvordan vi jobber. Vi tenkte derfor å gi dere et lite innblikk i hvordan det ser ut her hos oss!

Velkommen til FrontCore!

Gang_frontcore_liggende

Inngangspartiet er fylt med inspirerende bilder og sitater. Lenger inn finner vi sitatet: «Whatever your 100% looks like – Give it!»

Ørjan-drikker-kaffe-frontcore

En av våre konsulenter, Ørjan, nyter kaffen fra en av våre populære kaffemaskiner.

Her finnes det ingen kjedelige møterom! De fargerike illustrasjonene oppfordrer til kreativitet og får oss til å tenke både større og utenfor boksen.

Dag-og-steinar-møte

Her utarbeides gode idéer både i møterommene og i de mer avslappende områdene.

Her sitter Jana, vår CRM manager, og hjelper våre kunder hver eneste dag.

Utsikt_frontcore

Og bak Jana finner vi den fantastiske utsikten vår!

Utsikten nytes til det fulle hver eneste dag. Sjekk ut disse to Snapchat-klippene:

<iframe src="https://giphy.com/embed/8L1ILVARlkAHCi6HcO" width="650" height="550" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/8L1ILVARlkAHCi6HcO"></a></p>
<iframe src="https://giphy.com/embed/2YgwxVOgghdEYjt2qj" width="650" height="550" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="https://giphy.com/gifs/2YgwxVOgghdEYjt2qj"></a></p>

Som dere sikkert skjønner, koser vi oss skikkelig i våre nye lokaler. Her driver vi med enormt mye spennende arbeid som kommer alle våre kunder til gode.

Har du noen spørsmål eller ønsker du kanskje å booke en demo av FrontCore-løsningen? Kontakt oss her.

Spar opptil 61% tid brukt på administrative oppgaver

Spar ressurser ved å automatisere prosesser og gjøre all kursadministrasjon på ett sted. Book en gratis demo, så viser vi deg hvordan!

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den!

Bruk knappene til venstre

Få inspirerende og nyttige blogginnlegg rett i innboksen!

gul-konvolutt-åpen-med-blogg-og-nyhet-innhold