FrontCore logo
Blikkfanger

Publiser kurs enda raskere ved hjelp av kursmaler

av | aug 19, 2019 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

Oppretting av ny kursmal på PC

I FrontCore jobber vi kontinuerlig for at du skal få mer tid til verdiskapende oppgaver. Dette gjør vi blant annet gjennom å hjelpe virksomheten din med å redusere tiden som brukes på repetitivt arbeid.

For at du og dine eventuelle dattertjenester skal slippe å utforme hvert eneste kurs fra bunnen av hver gang et åpent kurs eller bedriftsintern kurs skal opprettes, lanserer vi derfor kursmaler.

 

Jobb mer effektivt med kursmaler

Kursmaler er maler som du kan opprette og bruke som utgangspunkt når du publiserer nye åpne kurs eller oppretter bedriftsinterne kurs for bedriftskundene dine.

Kursmalene kan også speiles ned fra en mortjeneste til en dattertjeneste i FrontCore. Har du en mortjeneste, betyr dette at dine dattertjenester også får tilgang til dine kursmaler. Alle endringer som gjøres på kursmalene i din løsnning vil da speiles ned i dattertilgangene. Fordelen med dette er at dere kan opprette og vedlikeholde maler for kursene sentralt, og effektivt gi de kursansvarlige i alle datterselskaper tilgang til endringene.

Det er også mulig å feede og oppdatere filer gjennom denne funksjonen. Dette kan f.eks. være opplæringsmateriell/presentasjoner som skal brukes på de ulike kursene.

Kursmalene vil med andre ord kunne spare både deg og eventuelle dattertjenester for betydelig med tid knyttet til kurspublisering og oppdatering av kursbeskrivelser og filer.

 

Funksjoner:

  • Opprette og vedlikeholde kursmaler for åpne og bedriftsinterne kurs i virksomheten/konsernet.
  • Speile kursmaler og filer med opplæringsmateriell fra en sentral tjeneste i konsernet ned i dattertjenestene.

Opprette ny kursmal i FrontCore

 

Fordeler:

  • Spar betydelig tid i forbindelse med oppdatering av kursbeskrivelser.
  • Effektiviser og spar betydelig tid i prosessen med å tilgjengeliggjøre og oppdatere filer med opplæringsmateriell til alle separate dattertjenester i konsernet.

 

Har du noen spørsmål knyttet til kursmaler? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Med vennlig hilsen FrontCore-teamet

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Del denne posten: 

Vil du bli en bedre kurstilbyder?

Få innsikt, tips, idéer og inspirasjon rett i innboksen.

FrontCore-teamet

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 2600 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 18 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Vil du bli en bedre kurstilbyder?

Få innsikt, tips, idéer og inspirasjon rett i innboksen.

Vær synlig der folk leter etter kursene dine

På Norges ledende kursportal Kursguiden.no leter over 1 million kurssøkere etter kurs hvert år. Sørg for at det er dine kurs de finner.

Forfatter: Eline Hagene

Forfatter: Eline Hagene

Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere og opplæringsansvarlige med å oppnå en mer effektiv og lønnsom hverdag. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøskolen BI og er Inbound-sertifisert gjennom HubSpot Academy. Besøk Elines LinkedIn-profil her.