FrontCore logo

Øk eksponeringen av dine kurs med ny partnerløsning

av | jun 12, 2019 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

Businessmennesker blir partnere

Samarbeider du med en annen kurstilbyder? Er partnerskap noe du vurderer i framtiden? Da har vi gode nyheter: Nå kan du enkelt synliggjøre kursene dine på din partners nettside.

 

Partnerløsning i FrontCore

Fordelene ved partnerskap er mange og store, men det å inngå partnerskap krever gjennomtenkt overveielse, en skikkelig strategi og riktige verktøy for å sikre at suksess oppnås.

Det er her FrontCore kommer inn. Nå gjør vi det enkelt for FrontCore-kunder å hente ut en av disse gevinstene gjennom vår partnerløsning; nemlig det å nå ut til et større marked.

Nå kan du nemlig koble din FrontCore-konto opp mot din partners konto og dermed enkelt synliggjøre kursene dine på din partners nettside (og omvendt).

 

Funksjoner:

• Mulighet for å koble dine kurs opp mot en partner, slik at kursene dine synliggjøres i din partners kurskalender (eller omvendt).

• Funksjonalitet for godkjenning/avslag av partnerskap.

• Statusfelt som viser status for dine ulike partnerskap.
• Ingen begrensning for antall mulige partnere.

Kurskalender med partnerløsning i FrontCore

 

 

Fordeler:

• Få flere deltakere gjennom markedsføring av dine kurs på din partners nettside.
• Bygg merkekjennskap gjennom økt eksponering av ditt merkevarenavn og dine kurs.

For full funksjonalitet trenger du tilgang til kurskalender og deltakermodulen i FrontCore. Din partner må også benytte seg av FrontCore for at det skal være mulig å benytte seg av partnerløsningen.

Har du spørsmål knyttet til partnerløsningen? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Med vennlig hilsen,
FrontCore-teamet

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Del denne posten: 

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 2600 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 18 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Få tid til de verdiskapende oppgavene

Spar opptil 61% av tiden du i dag bruker på administrative oppgaver.

Forfatter: Eline Hagene

Forfatter: Eline Hagene

Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere og opplæringsansvarlige med å oppnå en mer effektiv og lønnsom hverdag. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøskolen BI og er Inbound-sertifisert gjennom HubSpot Academy. Besøk Elines LinkedIn-profil her.