FrontCore logo
Kvinne bruker QR-kode for å registrere seg på kurs

Live booking for bedriftsinterne kurs

av | jan 14, 2019 | Aktuelt, Ny funksjonalitet | 0 kommentarer

Mange kurstilbydere opplever at bedriftskunder ikke leverer deltakerlister i forkant av kursstart, og/eller at kursdeltakere som ikke er registrert på forhånd møter opp på kurs.

For at kursinstruktøren skal slippe å bruke tid på å manuelt registrere hver enkelt deltaker på selve kursdagen, har vi nå lansert et betydelig enklere konsept: Nemlig Live Booking.

Ved å bruke «Live booking»-funksjonen, kan deltakere registrere seg selv i det de ankommer kurset gjennom bruk av en QR-kode og/eller registreringskode.

Alt instruktøren trenger å gjøre er å:

  1. Skru på «Live booking»-funksjonen.
  2. Synliggjøre QR-koden eller registreringskoden, f.eks ved å skrive koden på tavlen eller vise QR-koden gjennom prosjektoren. Deltakerene kan scanne QR-koden med eget mobilkamera eller benytte registreringskoden på www.kursguiden.no/pamelding for å registrere seg.

Enklere blir det ikke!

Med Live booking yter du ekstra god kundeservice for dine bedriftskunder ved å tilby en enkel form for deltakerregistrering. I tillegg minimerer du tidsbruken på deltakerregistrering på selve kursdagen og frigjør instruktørtid som kan brukes til undervisning og andre viktigere kursrelaterte oppgaver.

Dersom du har spørsmål til Live booking, ta gjerne kontakt med oss på [email protected].

Med vennlig hilsen,

FrontCore-teamet

Få en mobilvennlig påmeldingsløsning på egen hjemmeside

Over 2500 kurstilbydere benytter seg av FrontCore’s løsninger for kursadministrasjon og webmarkedsføring av kurs.

Forfatter: Eline Hagene

Forfatter: Eline Hagene

Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere og opplæringsansvarlige med å oppnå en mer effektiv og lønnsom hverdag. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøskolen BI og er Inbound-sertifisert gjennom HubSpot Academy. Besøk Elines LinkedIn-profil her.

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den!

Hold deg oppdatert og få gode tilbud ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

Konvolutt med blogginnlegg i