FrontCore logo
Blikkfanger

Knytt FrontCore opp mot over 2000 andre apper med denne nye integrasjonen

av | des 2, 2020 | Aktuelt, Ny funksjonalitet

FrontCore kursadministrasjon integrert med Zapier

Ting har endret seg når det kommer til hvordan du bør tenke når du forsøker å dekke din virksomhets programvarebehov.

Tidligere var det «Alt-i-ett»-løsninger som gjaldt. Det var om å gjøre å kjøpe omfattende ERP-systemer og andre store løsninger som samlet all data og informasjon om hele virksomheten på ett sted.

I dag ser bildet annerledes ut. Mange virksomheter har nemlig brent seg på å velge disse systemene. De byr gjerne på omfattende løsninger som krever flerårige implementeringer, har sjeldne oppdateringer og høye kostnader. Bedriftene har blitt sittende fast med løsninger som ikke fungerte optimalt for det de ønsker å oppnå. Og noen er dermed blitt nødt til å jobbe med manuelle prosesser på siden av systemet som lovet dem å gjøre «alt».

Resultatet er at de fleste virksomheter nå velger «Best-of-breed» over «alt-i-ett»-systemene. Og hva innebærer egentlig det? Jo: Istedenfor å forsøke å finne et system som forsøker å være «alt for alle», velger man å implementere flere best-of-breed løsninger og koble disse sammen. Hvert system er best innenfor sin niche eller kategori, og koblet sammen med andre best-of-breed systemer får man det beste av alle verdener.

 

FrontCore i et nettverk av over 2000 andre systemer

I FrontCore har vi en tilnærming slik den beskrevet over. Både i de løsningene vi selv velger å bruke, men også når vi utvikler vår egen.

Det innebærer at vi stadig jobber med å bli best i vår kategori (Løsninger for administrasjon av kurs). I tillegg utvider vi stadig repertoaret vi har av løsninger du kan velge å integrere FrontCore med.

Og det bringer oss over til tidenes godnyhet: Nå kan du koble FrontCore opp mot over 2000 andre applikasjoner. Vi lanserer nemlig en integrasjon mot Zapier, en automasjonsapp som flytter informasjon mellom alle dine favorittsystemer helt automatisk.

Det beste av alt er at du kan sette opp automatiske arbeidsflyter på tvers av systemene helt uten bruk av koding. Arbeidsflytene kalles «zaps» og settes opp på få minutter med et enkelt «drag and drop»-system. Og når du først har satt opp en zap vil denne fortsette å flytte informasjon for deg, helt automatisk. Det gir deg mulighet til å bruke tiden din på mer verdiskapende oppgaver.

 

Hvordan fungerer Zapier-integrasjonen?

 • Link FrontCore med over 2000 andre systemer med bare få klikk i Zapier.
 • Flytt informasjon automatisk på tvers av systemene ved å sette opp zaps i Zapier. Du velger selv triggere for informasjonsflyten når du oppretter nye Zaps.
 • Per dags dato kan du velge følgende triggere i FrontCore:
  • Ny kunde
  • Oppdatert kunde
  • Ny ordre

Det betyr at når en kunde som opprettes i FrontCore, kan du med en zap sørge for at den samme kunden opprettes automatisk i et annet system samtidig.

Eksempler på systemer du kan knytte til FrontCore ved hjelp av Zapier:

 • Intercom
 • Salesforce
 • HubSpot
 • Talent LMS
 • MailChimp
 • Canvas LMS

Finn andre apper du kan knytte FrontCore opp mot gjennom Zapier her.

 

Fordeler med Zapier-integrasjonen:

 • Bruk tiden din på verdiskapende oppgaver mens Zapier flytter informasjon på tvers av systemer for deg.
 • Sett opp arbeidsflyter mellom systemer enkelt og greit med intuitive zaps, helt uten koding.
 • Få det beste av alle verdener ved å koble en rekke best of breed-systemer opp mot hverandre.

 

Du kan lese mer detaljert om vår Zapier-integrasjon her. Ønsker du å ta en titt på våre andre integrasjoner, finner du også vår integrasjonsoversikt her.

Har du noen spørsmål knyttet til bruk av best of breed-løsninger, Zapier eller ønsker å komme i gang med Zapier i dag? Ta kontakt her, så hjelper vi deg!

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den:

Ansatte i FrontCore

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 3700 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 19 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Eline Hagene

Eline Hagene

Senior Marketing Manager

Relaterte artikler

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *