FrontCore logo

Gjør det enkelt for bedriftskunder å bestille dine kurs

av | sep 10, 2018 | Aktuelt, Ny funksjonalitet | 0 kommentarer

For å forenkle prosessen med å få inn bookinger fra bedriftskunder, har vi bygget en modul hvor deres bedriftskunder kan få tilgang til en bookingmodul der de logger seg på og foretar bookinger på kurs. HR ansvarlig, kurskoordinator eller kursbooker hos deres kunder vil få et sted å foreta bookinger, se status på bookinger samt resultater av kursgjennomføringen.

Tidligere i høst åpnet vi opp for muligheten til å publisere både åpne og bedriftsinterne kurs i bookingmodulen. Nå har vi også oppgradert grensesnittet og lagt inn ny funksjonalitet i modulen, slik at den blir enda mer brukervennlig.

Ny funksjonalitet i bookingmodulen

Hele bookingfunksjonen er blitt oppdatert, og dashboardet er enda mer oversiktlig enn før. Dersom det finnes utestående oppgaver i modulen, dukker disse opp for kursbooker på dashboardet.

I tillegg gjør det nye dashboardet det enklere for kursbooker å følge opp ansatte som har vært på kurs. På dashboardet finner kursbooker blant annet oppmøterapport for hver enkelt deltaker, og det er nå mulig å klikke seg inn på hver enkelt deltakerprofil gjennom dashboardet. Her kan kursbooker få oversikt over alle kurs den ansatte har deltatt på, samt laste ned kursbevis og/eller registrere kompetansebevis.

Den nye bookingmodulen gjør det også enklere for deg som kurstilbyder å formidle bedriftsinterne kurs, åpne kurs og kampanjetilbud. De ulike kurstypene har fått egne etiketter og kampanjetilbud kan nå gjøres synlig i bookingmodulen. Det betyr at det er enklere å nå fram til bedriftskunder med kurs og kampanjer!

Ved å hente fram kontaktinformasjonen til kurstilbyder uansett hvor kursbooker navigerer i bookingmodulen, gjør vi det enklere for kursbooker å ta kontakt med deg som kurstilbyder dersom det skulle være noe.

Fordi FrontCore har gått internasjonalt, finnes bookingmodulen nå på fire språk: Norsk, engelsk, svensk og dansk.

Fordeler for deg

Den oppgraderte bookingmodulen gjør det enklere å utøve god service og å bygge kundelojalitet ved å tilby et brukervennlig og tidsbesparende verktøy for kursbooking. I tillegg blir det enklere å promotere kampanjetilbud på både åpne og bedriftsinterne kurs.

Fordeler for dine kunder

Med den nye bookingmodulen kan du tilby kundene dine en tidsbesparende og brukervennlig løsning for bestilling og oppfølging av kompetansebyggende tiltak. Du sørger også for at det blir enklere for kundene dine å få med seg nye kurs og gode kampanjetilbud.

Bygg kundelojalitet hos dine bedriftskunder

Med FrontCore’s kursadministrative systemer blir det enklere for dine bedriftskunder å melde ansatte på dine kurs.

Forfatter: Eline Hagene

Inbound Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere med å oppnå en mer effektiv og lønnsom kurshverdag. Hun er sertifisert i Inbound-metodikken gjennom Hubspot og har studert tre år markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI. Besøk Elines LinkedIn-profil her.

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den!

Få inspirerende og nyttige blogginnlegg rett i innboksen!