FrontCore logo

FrontCore-teamet ønsker Jana velkommen

av | feb 27, 2018 | Aktuelt | 0 kommentarer

Vi i FrontCore er glade og stolte over å kunne ønske Jana Kovalska velkommen som ny CRM manager hos oss i FrontCore.

Jana har en variert bakgrunn og mye erfaring med arbeid der kunden alltid er i fokus. Jana begrunner dette med at hun alltid har vært glad i å jobbe med mennesker. Tidligere jobbet Jana som førstenivå støtte for kundevirksomhet i SAP France, med daglig ansvar for kursadministrasjon. Etter noen påfølgende år med arbeid innen restaurant- og servicebransjen, kom hun tilbake til salg og kundeservice i kontorlandskapet. De siste 3 årene har Jana jobbet i NorgesTaxi som bedriftsrådgiver mot B2B markedet. Der var hennes oppgaver å engasjere store bedriftskunder gjennom salgs-, implementerings- og oppfølgingsprosesser med fokus på selskapets moderne app-løsninger.

Vår nye CRM manager har allerede blitt en del av det dynamiske FrontCore-teamet, og uttaler at hun er fornøyd med opplæringsprosessen og føler seg veldig godt mottatt.

I tiden fremover, er det med høy sannsynlighet Jana som tar telefonen dersom du du ringer kundesenteret i FrontCore. Jana stiller med godt humør og alle arbeidskrefter for å svare på våre kunders spørsmål og løse deres problemer. Hun ser frem å komme i gang med å bistå FrontCore-kunder med å få full utnyttelse av våre tjenester.

Er du kunde og trenger hjelp? Ta kontakt med kundesenteret på telefon 23227200! 

Spar opptil 61% tid brukt på kursadministrasjon

Med FrontCore vil administrasjonen av dine kurs bli både enklere og mer effektiv.

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den!

Bruk knappene til venstre

Få inspirerende og nyttige blogginnlegg rett i innboksen!

gul-konvolutt-åpen-med-blogg-og-nyhet-innhold