FrontCore logo

FrontCore ønsker Synne velkommen til vårt CRM-team

av | mai 23, 2019 | Aktuelt, Kunngjøringer

Synne Fjørtoft

Vi er stolte av å presentere vårt seneste tilskudd i FrontCore-familien: Vår nye CRM-medarbeider Synne Fjørtoft.

Synne Fjørtoft bringer sin servicekompetanse inn i vår kraftige vekst

I fjor satte FrontCore rekord i antall nye kunder, og vi har aldri før hatt en så høy økning både i kundeportefølge og i antall salg av vår kursadministrative løsning.

For å holde tritt med vår kraftige vekst har vi derfor gått til anskaffelse av et nytt medlem til vårt CRM-team.

Synne er en ekte arbeidshest som har jobbet iherdig helt siden hun var 15 år gammel. Hun har flere års erfaring fra serviceyrket og har de siste to årene jobbet med kundeservice for Brandhub AS (Adams Matkasse, Godt levert og Proviant). Der jobbet hun med kundekommunikasjon gjennom chat, telefon og e-post, samt onboarding og oppfølging av nye kunder.

Dette gjør Synne meget god egnet for de oppgavene hun nå får som CRM-medarbeider i FrontCore.

Som CRM-medarbeider skal Synne sikre god oppstart av nye kunder og følge opp eksisterende kunder. Hun skal håndtere henvendelser til kundesenteret både på telefon, e-post og chat.

I tillegg vil Synne jobbe med å identifisere nye forretningsmuligheter og videreformidle idéer rundt produktutvikling, som et resultat av hennes jevnlige kontakt med FrontCore’s kunder.

«Jeg ser frem til å bli kjent med kundene våre og hjelpe dem med å finne løsninger på utfordringene sine. God kundeservice er viktig og jeg er her for å svare på spørsmål, følge opp og gi gode tips og triks. For meg er god service viktig og jeg vil yte samme service som jeg selv forventer andre steder», sier Synne.

Hun gleder seg til å få en variert arbeidshverdag i en jobb hvor man aldri blir fullstendig utlært: «Her er det dynamisk og vi står aldri stille. Rett og slett ingen grunn til å kjede seg!»

 

Matglad dyreelsker

Utenfor kontoret er stavangerjenta’s favorittaktivitet å dra på hytta nær barndomsbyen og kose seg med hund og brettspill. Når hun ikke har tid til dette, nøyer hun seg med Botanisk hage og Grünerløkkas beste gater (helst med en lånt hund).

Synne liker dyr så godt at hun har valgt å kutte ut både kjøtt og fugl fra kostholdet. Likevel er hun en ekte «foodie» som trives både med matlaging og som stamkunde hos Foodora. Det ryktes også at hun er en flink baker, hvilket vi andre på kontoret håper på å få bekreftet (gjerne gjentatte ganger).

 

Få hjelp på [email protected]

Ønsker du hjelp fra vårt CRM-team? Da kan du ringe oss på 23227200 eller sende en e-post til [email protected]. Og hvem vet – Kanskje er det Synne som svarer deg!

Del denne posten: 

Vil du bli en bedre kurstilbyder?

Få innsikt, tips, idéer og inspirasjon rett i innboksen.

Kort blå strek

Om FrontCore

Over 2600 kurstilbydere benytter seg av løsninger fra FrontCore – og det er ikke uten grunn. FrontCore er nemlig et av Norges ledende kompetansemiljøer innen webmarkedsføring av kurs og skysystemer for kursadministrasjon. Med over 18 års erfaring fra kursbransjen og fingeren kontinuerlig på pulsen i markedet, hjelper vi kurstilbydere med å oppnå mer effektiv drift og høyere inntekter.

Tjenester

Forfatter: Eline Hagene

Forfatter: Eline Hagene

Marketing Manager

Eline produserer innhold for å hjelpe kurstilbydere og opplæringsansvarlige med å oppnå en mer effektiv og lønnsom hverdag. Hun har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøskolen BI og er Inbound-sertifisert gjennom HubSpot Academy. Besøk Elines LinkedIn-profil her.

Likte du denne artikkelen? Ikke glem å dele den!

Relaterte artikler